Οι Cinepivates σάς δίνουν προσκλήσεις για το En Lefko Film Festival

cinepivates Απρίλιος 26, 2017 0

Οι Cinepivates και το En Lefko Film Festival σάς δίνουν προσκλήσεις για κάποιες επιλεγμένες προβολές του Φεστιβάλ που διεξάγεται σε Δαναό και Ιντεάλ (αλλά και σε άλλα απροσδόκητα σημεία της πρωτεύουσας) από σήμερα, Τετάρτη, μέχρι τις 3 Μαΐου.

Οι ταινίες για τις οποίες μπορείτε να κερδίσετε προσκλήσεις

01/05 17:15 X500 Ιντεάλ

poster-7-379x558

Η Μαρία αφήνει τις Φιλιππίνες για να ξεκινήσει μια νέα ζωή με την γιαγιά της στο Μόντρεαλ, αλλά θα πρέπει να παλέψει με τους δαίμονες της αυτοκαταστροφής. Ο Νταβίντ εγκαταλείπει το χωριό του για να βρει δουλειά στην Πόλη του Μεξικού και πέφτει πάνω σε απροσδόκητες συναναστροφές. Στο λιμάνι της Μπουεναβεντούρα, ο Άλεξ πρέπει να θρέψει την οικογένειά του ενώ βρίσκεται στο στόχαστρο της τοπικής μαφίας. Τρεις ιστορίες μετανάστευσης, πένθους και δύσκολης μεταμόρφωσης. Τρεις ανθρώποι που χωρίζονται από χιλιάδες χιλιόμετρα, αλλά ενώνονται από την ανάγκη για αγάπη και αποδοχή. Ένα αεικίνητο ανθρώπινο μωσαϊκό, που αιχμαλωτίζει το βλέμμα και μιλά στην καρδιά όσων ψάχνουν την θέση τους στο σύγχρονο κόσμο. Συμμετοχή, μεταξύ πολλών άλλων, στα Φεστιβάλ του Ρότερνταμ και του Τορόντο.

01/05 21:30 Οχτώ ώρες δεν Κάνουν μια ημέρα Ά μέρος / Acht Stunden Sind Kein Tag Ιντεάλ

 

03/05 20:00 Οχτώ ώρες δεν κάνουν μια ημέρα / Acht Stunden Sind Kein Tag Ιντεάλ

8Std_Presseheft_Cover-379x558

Συλλογικές διεκδικήσεις, οικογενειακές συγκρούσεις, ελπίδες και ματαιώσεις για το μέλλον στην επί δεκαετίες ακυκλοφόρητη μίνι σειρά που ο Ράινερ Βέρνερ Φασμπίντερ σκηνοθέτησε γύρω από την καθημερινότητα της εργατικής τάξης. Χρησιμοποιώντας τους ιδιότυπους κανόνες του μελοδράματος όπως ο ίδιος τους εφάρμοσε επανειλημμένα στη φιλμογραφία του, ο Φασμπίντερ αποδομεί τη μεταπολεμική ευφορία των γερμανικών θεαμάτων και αποδεικνύεται για άλλη μια φορά προφητικός. Σε ολοκαίνουργια, ψηφιακή κόπια που έρχεται κατευθείαν από το Φεστιβάλ του Βερολίνου.

Πώς θα κερδίσετε προσκλήσεις

Στείλτε μας e-mail στο cinepivates@gmail.com γράφοντας στο θέμα ή στο κείμενο του e-mail το ονοματεπώνυμό σας και την ταινία για την οποία επιθυμείτε να κερδίσετε πρόσκληση ή κάντε share και αφήστε σχόλιο στην ανάρτηση του διαγωνισμού στη σελίδα μας στο Facebook γράφοντας ποια είναι η ταινία που θέλετε να παρακολουθήσετε. Οι νικητές θα ενημερώνονται την προηγούμενη ή την ημέρα της προβολής με e-mail ή μήνυμα στο Facebook.

Τι περιμένουμε να δούμε στο 1ο En Lefko Film Festival

Δείτε το πρόγραμμα του En Lefko Film Festival

Τα πρώτα κινηματογραφικά βήματα του Ντενί Βιλνέβ στο En Lefko Film Festival

Carpinteros: Από το Sundance στο En Lefko Film Festival

Αφήστε ένα σχόλιο »