Ποιοι χαρακτήρες του Game of Thrones έχουν κερδίσει με το «σπαθί» τους δική τους σειρά

cinepivates Μάιος 6, 2017 0

Το ΗΒΟ ανακοίνωσε -όπως ψυλιαζόμασταν άλλωστε ότι θα κάνει- πως σχεδιάζει spin off (σίκουελ ή πρίκουελ) χαρακτήρων του Game of Thrones, καθώς υπάρχουν δεκάδες ιστορίες στο Γουέστερος που κάποιος θα μπορούσε να επιλέξει να αφηγηθεί.

Ακόμα δεν ξέρουμε λεπτομέρειες και ίσως να αργήσουμε να τις μάθουμε, εμείς όμως μπήκαμε στη διαδικασία να σκεφτούμε ποιοι θα μπορούσαν, λοιπόν, να είναι οι «πρωταγωνιστές» των νέων Game of Thrones.

Και επιλέξαμε αυτούς τους έξι:

Τόρμουντ Τζάιαντσμπέιν

got-2017-006

Αρχηγός των Free Folk βρίσκεται τόσο σε σύγκρουση με την Νυχτερινή Φρουρά, όσο και με τους White Walkers. Η ιστορία του θα μας προσφέρει μια ενδιαφέρουσα ματιά σε αυτούς τους ισχυρούς αντιπάλους (που ας το παραδεχτούμε όλοι περιμένουμε να δούμε περισσότερο), καθώς και στον θρυλικό Night King -καθώς και στο πώς αυτός έγινε όπως έγινε. Το γεγονός ότι θεωρείται τρομερός πολεμιστής εγγυάται ότι μια τέτοια σειρά θα μπορούσε να επικεντρωθεί στις μάχες.

Τίριον Λάνιστερ

Peter Dinklage as Tyrion Lannister

Οι Λάνιστερ αποτελούν βασικό μέλος της σειράς και δικαίως ίσως το Game of Thrones έχει επικεντρωθεί στην Σερσέι και το δικό της παρελθόν. Μία σειρά για τον αγαπημένο μας νάνο, όμως, τον Τίριον Λάνιστερ θα μάς γύριζε στους πρώτους κύκλους της σειράς. Οι προσβολές του πατέρα Τίγουιν, το ποτό και οι γυναίκες θα αποτελούσαν από μόνες τους υλικό για μία σειρά. Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε τη σχέση μίσους με την αδελφή του και τη δική της σχέση με τον Τζέιμι Λάνιστερ, τότε υπάρχει αρκετό υλικό για να καλύψει αρκετές σεζόν. In Lannisters we trust.

Η Κόκκινη Γυναίκα

web-melisandre-thrones-hbo

Η Μελισάνδρη έχει απίστευτες δυνάμεις, μπορεί να προβλέψει γεγονότα (όχι πάντα με επιτυχία) και να αναστήσει νεκρούς (όπως μπορεί να μας βεβαιώσει και ο Τζον Σνόου). Και καθώς έχει ζήσει εκατοντάδες χρόνια, θα είχε πολλές ενδιαφέρουσες ιστορίες -ακόμα και από το βαθύ παρελθόν του Γούεστερος- να μας αφηγηθεί. Ενδιαφέρουσα ιδέα -εάν δεν την ξεπαστρέψει ο Τζορτζ Μάρτιν- θα ήταν να τη δούμε και δεκαετίες μετά τα γεγονότα που θα λάβουν τέλος στο τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones -ώστε να δούμε ποιος θα βρίσκεται στον θρόνο τότε.

Καλ Ντρόγκο

khal-drogo-jason-momoa

Εντάξει, αυτό είναι σιγουράκι. Τον είδαμε λίγο, τον απολαύσαμε ακόμα λιγότερο, αλλά το όνομά του έφτασε να μας απασχολεί αρκετές σεζόν. Ο Καλ Ντρόγκο, ηγέτης των Ντοθράκι είναι θρύλος της φυλής του, ανίκητος στη μάχη (μέχρι τη στιγμή που τον χάνουμε) και ισχυρός αντίπαλος. Άσε που καθορίζει την μελλοντική μητέρα των δράκων, Ντενέρις. Ένα πρίκουελ με τις περιπέτειες αυτού του θρυλικού πολεμιστή θα προσέφερε μπόλικες δόσεις gore. Άσε που μετά τον ρόλο του Aquaman ο Τζέισον Μομόα αναμένεται να γίνει σταρ πρώτου μεγέθους.

Κέιτλιν Σταρκ

Game-of-Thrones_Catelyn-Stark

Για πολλούς μία από τις πιο bad-ass Σταρκ, η μητέρα Σταρκ είναι αυτή που απαγάγει τον Τύριον Λάνιστερ, οπότε δεν αξίζει να παίζει κανείς μαζί της. Κανονικά θα τη βλέπαμε να επιστρέφει από τους νεκρούς ως Lady Stoneheart κάτι που η σειρά δεν επέλεξε να κάνει, αλλά ίσως μία άλλη σειρά να ακολουθούσε άλλο δρόμο. Η ιστορία της Κέιτλιν έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον: Επρόκειτο να παντρευτεί τον αδελφό του Ένταρντ Σταρκ, τον οποίο σκότωσε ο Τρελός Βασιλιάς.

Βάρις

got-2017-012

Στο… House of Cards του Γουέστερος θα μπορούσε να είναι οικοδεσπότης μας ο Βάρις. Ο ευνούχος που έφτασε να ελέγχει πληροφοριοδότες σε δύο ηπείρους και να κινεί τα νήματα στο King’s Landing έχει την πιο ενδιαφέρουσα ιστορία και ένα spin off – πολιτική σειρά θα ήταν κάτι περισσότερο από καλοδεχούμενο, καθώς ο Βάρις έχει πρόσβαση τόσο στον Mad King, όσο και στους Λάνιστερ, ενώ στη συνέχει δείχνει τη στήριξή του προς την Ντενέρις Ταργκάριεν.

Αφήστε ένα σχόλιο »