ΜΗΧΑΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣΦωτογραφίες

«The Greatest Showman»: Πρώτες εικόνες του μαγικού κόσμου του Χιου Τζακμαν

Ο Χιου Τζάκμαν αφήνει πίσω τον Γούλβεριν, τους X-Men και τα αδαμάντινα νύχια του και γίνεται ο showman Π.Τ. Μπάρνουμ. Το Entertainment Weekly αποκάλυψε τις πρώτες φωτογραφίες της ταινίας «The Greatest Showman», οι οποίες σίγουρα θα σας μαγέψουν.

Η αμφιλεγόμενη αυτή προσωπικότητα θα μεταφερθεί στον κινηματογράφο, με τον Χιου Τζάκμαν να έχει πει το ναι από καιρό. Δίπλα του ο Ζακ Έφρον θα ενσαρκώσει τον συνέταιρό του, οι Μισέλ Γουίλιαμς, Ρεμπέκα Φέργκιουσον και Ζεντάγια συμπληρώνουν θαυμάσια το καστ. Οι Τζάστιν Πολ και Μπέντζι Πάσεκ υπογράφουν την πρωτότυπη μουσική και τραγούδια, ενώ ο Μπιλ Κόντον επιμελήθηκε το σενάριο και ο Μίκαελ Γκρέισι τη σκηνοθεσία.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Ποιος είναι όμως ο Π.Τ. Μπάρνουμ;

Barnum-TΓεννήθηκε στο Κονέκτικατ το 1810 και πέθανε μόλις 9 χρόνια πριν μπει η χιλιετία του 1900, δηλαδή το 1890. Κατάφερε να γίνει από τους μεγαλύτερους και πλέον γνωστούς μάγους της Αμερικής του περασμένου αιώνα με ένα από τα μεγαλύτερα τσίρκο που δημιουργήθηκαν ποτέ.

Συγγραφέας, φιλάνθρωπος και λάτρης της πολιτικής, ο Μπάρνουμ ξεκίνησε από τα είκοσί του χρόνια να εκδίδει μια εβδομαδιαία εφημερίδα πριν μετακομίσει στη Νέα Υόρκη, το 1834, και ξεκινήσει μια καριέρα στον χώρο του θεάματος, με έμφαση στην παραπλάνηση του κοινού μέσω της οφθαλμαπάτης. Πέρα από αυτό, το όνομά του συνδέθηκε με την τραγουδίστρια Τζένι Λιντ, φτάνοντας να την πληρώνει 1.000 δολάρια για ένα πρόγραμμα που μέτραγε 150 βραδιές στις εμφανίσεις του.

Μετά από το φιάσκο του κοινού και την οικονομική καταστροφή, ο Μπάρνουμ εγκαινίασε ένα νοσοκομείο και έγινε ο πρώτος τη τάξει πρόεδρος, αλλά γνωστός έμεινε για τον θίασο τεράτων που περιέφερε στην Αμερική μέχρι και το 1891 που πέθανε και θάφτηκε σε ένα κοιμητήριο που σχεδίασε ο ίδιος.

Κατερίνα Σιδηροπούλου

Οι πρώτες ταινίες ήταν τα κλασικά κινούμενα σχέδια της Disney. Έπειτα ήρθε η «Ελισάβετ» και τότε μπήκε δειλά στον κόσμο του κινηματογράφου. Ώσπου, στο πανεπιστήμιο ήρθε ο καλός βωβός κινηματογράφος και άλλα αριστουργήματα της έβδομης τέχνης. Και κάπως έτσι, ξεκίνησε ο κινηματογραφικός της εθισμός!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *