ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Η κινούμενη αφίσα του νέου Hunger Games

Λίγες ημέρες μετά την προβολή του τελευταίου Twilight στις αίθουσες, η νέα -κινούμενη- αφίσα του Hunger Games: Catching Fire (ο τίτλος του βιβλίου στα ελληνικά είναι «Φωτιά») είδε το φως της δημοσιότητας.

Ας δούμε λίγο που έχουμε αφήσει τη δράση της προηγούμενης ταινίας. Η Κάτνις Έβερντιν (Τζένιφερ Λόρενς) κατάφερε να κερδίσει στους ετήσιους Αγώνες Πείνας αψηφώντας το Κάπιτολ και τους σκληρούς του κανόνες.

Θα έπρεπε να είναι χαρούμενη. Μόλις έχει εξασφαλίσει μια ζωή με ασφάλεια και υλικά αγαθά για την ίδια και την οικογένειά της. Όμως κυκλοφορούν φήμες για εξέγερση ανάμεσα στους υπηκόους, και η Κάτνις έντρομη διαπιστώνει πως η ίδια είναι το πρόσωπο αυτής της εξέγερσης.

Το Κάπιτολ είναι οργισμένο και ζητά εκδίκηση, ενώ ετοιμάζει την οργάνωση των νέων Αγώνων Πείνας… Τι αντίκτυπο θα έχει αυτό στη σχέση της Κάτνις με τον Πίτα και τον Γκέιλ;

Τους ρόλους τους επαναλαμβάνουν η Τζένιφερ Λόρενς, Τζος Χάτσερσον, Λίαμ Χέμσγουορθ, Στάνλεϊ Τούτσι. Να σημειωθεί εδώ ότι ο πολύς Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν θα συμμετάσχει στην ταινία, ερμηνεύοντας τον Πλούταρκ Χίβενσμπι, τον νέο διοργανωτή των Αγώνων Πείνας.

Όσο για τη σκηνοθεσία; Αυτή την έχει αναλάβει ο Φράνσις Λόρενς (I am Legend, Constantine)

Δείτε την κινούμενη αφίσα (περιμένετε να φορτώσει)

cinepivates

Συντακτική ομάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *