ΕΠΙΚΑΙΡΑ

«Τα παιδιά πάνε σινεμά» στον Κορυδαλλό

«Τα παιδιά πάνε σινεμά» είναι το Φεστιβάλ που οργάνωσε για τρίτη συνεχόμενη φορά ο κινηματογράφος Σινέ Παράδεισος του δήμου Κορυδαλλού. Στόχος είναι η ψυχαγωγική διέξοδος των παιδιών, αλλά και όλης της οικογένειας, τον καιρό της κρίσης. Το αντίτιμο των εισιτηρίων είναι προσιτό, ενώ τα χρήματα θα δοθούν σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.


Το Φεστιβάλ ξεκίνησε τον Οκτώβρη και θα συνεχιστεί μέχρι και το Μάιο. Εκτός από τις προβολές, οι μικροί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα ζωγραφικής, να λάβουν μέρος στα εργαστήρια Μαριονέτας καθώς και να παίξουν στα φουσκωτά που βρίσκονται στην αίθουσα του θερινού κινηματογράφου.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πάνω από 100 ταινίες , πάνω από 10 παραστάσεις Μαριονέτας καθώς και παραστάσεις θεάτρου σκιών και παιδικού θεάτρου. Ανάμεσα στις ταινίες, θα παρουσιαστούν οι εξής: «Απαισιότατος 2», «Βρέχει Κεφτέδες 2», «Στρουμφάκια 2», «Frozen», «Αεροπλάνα», «Οι Κρουντς», «Turbo» και «Εpic το μυστικό Βασίλειο του Δάσους».

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι : 3 € για τις κινηματογραφικές προβολές

3 € εισιτήριο ανεργίας για 2 άτομα

3 € για Μαριονέτες- Θεατρικές Παραστάσεις

5 € για το Θέατρο Σκιών

Σινέ Παράδεισος: Αγίου Γεωργίου & Ζάππα 4, Κορυδαλλός , 2104960955

Κατερίνα Σιδηροπούλου

Οι πρώτες ταινίες ήταν τα κλασικά κινούμενα σχέδια της Disney. Έπειτα ήρθε η «Ελισάβετ» και τότε μπήκε δειλά στον κόσμο του κινηματογράφου. Ώσπου, στο πανεπιστήμιο ήρθε ο καλός βωβός κινηματογράφος και άλλα αριστουργήματα της έβδομης τέχνης. Και κάπως έτσι, ξεκίνησε ο κινηματογραφικός της εθισμός!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *