ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Χρήση Εικονικής Πραγματικότητας στα φετινά Oscar

Τα βραβεία Οσκαρ εισέρχονται στο κόσμο της Εικονικής Πραγματικότητας (Virtual Reality). Η φετινή μετάδωση θα έχει μια ριζική αλλαγή σε σχέση τις παλαιότερες. Οι παραγωγοί της εκπομπής εγκαταλείπουν τη τέχνη των παραδοσιακών σκηνικών. Αντι για αυτά θα βασίζονται σε μια σειρά απο προβολές υψηλής ευκρίνιας η οποίας συνεχώς θα αλλάζουν. Ο σχεδιασμός αυτόν τον χρόνο θα παρέχει πολύ πιο εντυπωσιακό περιεχόμενο απο αυτό που είχαμε συνηθίσει σε τετοιου είδους παρουσιάσεις.

Οι παραγωγοι Don Mischer, Bruce Cohen δήλωσαν στο The Hollywood Reporter οτι τα εικονικά περιβάλλοντα που θα προβάλλονται θα μεταβάλονται δραματικά στη πορεία της παρουσίασης.  Αναφέρουν οτι κατα τη διάρκει της παρουσίασης θα γίνουν τουλάχιστον 6 με 7 μεγάλες αλλαγές στα εικονικά σκηνικά, η καθε μια με διαφορετικό σκεπτικό και ιδέα. Πιο συγκεκριμένα το εικονικό σκηνικό μπορεί να δείχνει μια σκηνή απο ένα έργο μετά να αλλάζει αναπαριστώντας μια συγκεκριμένη στιμή στην ιστορία ή ένα συγκεκριμένο γεγονός ή ακόμα και ένα συγκεκριμένο genre.
Ο σκοπος απλός, να μας ταξιδέψουν στην ιστορία του Hollywood, αφήνοντας για λίγο (νοητικά) την αίθουσα Kodak.

Ο κ. Cohen δήλωσε οτι ίσως είναι και καταλληλότερη στιγμή για αυτή την αλλαγή, γιατι φέτος έχουμε την επέτειο 10 ετων του βραβείου best animated faeture (καλύτερη ταινία κινουμένων σχεδίων).

Καλή θέαση λοιπόν σε όσους θα έχουν το κουράγιο να παρακολουθήσουν τα φετινά Οσκαρ στις 28 Φεβρουαρίου. Cinepivates και μη.

Trinity

Περισσότερες πληροφορίες εδω:
http://www.hollywoodreporter.com/news/details-dramatic-changes-oscars-telecast-101577

cinepivates

Συντακτική ομάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *