Τρέιλερ

Τρέιλερ: The Man with the Iron Fists, όταν ο Ταραντίνο συνάντησε τον RZA

Αναμένοντας το Django Unchained με τον Ντι Κάπριο, Ο Ταραντίνο κι όταν δε σκηνοθετεί αρχίζει τα “Quentin Tarantino presents”!

 

Αυτή τη φορά, ο κατά βάση συνθέτης soundtracks, ενίοτε ηθοποιός RZA αναλαμβάνει στο σκηνοθετικό του ντεμπούτο το “The Man with the Iron Fists“, μια μίξη χορευτικών σκηνών δράσης και εφέ, λίγο sci-fi κι έναν καουμπόη! Στο τρέιλερ με έντονα χρώματα βλέπουμε ένα βιντεοκλιπίστικο απόσπασμα με έντονα χρώματα, πολύ “ξύλο” και αρκετό αισθησιασμό. Δηλαδή με άλλα λόγια, αυτό που πουλάει!

Ο RZA εκτός από αυτή την ταινία έχει αναλάβει και τις επόμενες δυο, No Man’s Land και Genghis Khan που βρίσκονται σε pre-production στάδιο και αναμένονται το 2014. Είναι αυτό που λέμε αν έχεις μέσο διάβαινε και ο 43χρονος σκηνοθέτης αναλαμβάνει για την πρώτη του ταινία τους   Russell Crowe (A Beautiful Mind, Gladiator-Μονομάχος, L.A. Confidetial), Lucy Liu (Charlie’s Angels, Kill Bill, Lucky Number Slevin), Rick Yune (Die Another Day, Snow Falling on Cedars), ενώ θα πρωταγωνιστήσει και ο ίδιος.

Tώρα θα θέλετε να πω και λίγα λόγια για την ταινία; Δε σας φτάνει το τρέιλερ ε;

Ok, δανειζόμενη στοιχεία και από RPG παιχνίδια μια ομάδα πολεμιστών: fighter/warriors, assasins, thiefs/rogues, στην Κίνα του 19ου αιώνα, φτάνει στο χωριουδάκι Jungle Village, όπου ο ταπεινός σιδεράς (βλέπε και σκηνοθέτης) γνωρίζει τον τρόπο να μετατρέψει έναν πολεμιστή σε όπλο μαζικής καταστροφής! Μέσα σε όλα οι 7 Clans πλακώνονται, μια προδοσία λαμβάνει χώρα και το kung-fu έχει την τιμητική του. Το Hip-hop μουσικό υπόβαθρο επηρεάζει και το moto της ταινίας που αυτοσαρκαστικά μας λέει: “YOU CAN’T SPELL KUNG-FU WITHOUT F AND U” (δηλαδή, F.U.) ευχαριστούμε!

 

cinepivates

Συντακτική ομάδα

3 σκέψεις σχετικά με το “Τρέιλερ: The Man with the Iron Fists, όταν ο Ταραντίνο συνάντησε τον RZA

  • αχ πόσο αγαπώ τον Ταραντίνο… δεν θα αντέξω και θα πάω να δω … αυτή την πατάτ… αααααααααααααχ… τα σέβη μου στο νάνο.

    Σχολιάστε
  • Αγαπητέ/τη fr (φρρρρ) γιατί δεν περιμένεις να δεις το Django Unchained καλύτερα που το σκηνοθέτησε κι όλας ο λατρευτός σου;
    Από το τρέιλερ φαίνεται ότι μάλλον οι πατάτες θα έπρεπε να προσβληθούν, αλλά ίσως και να έχει την πλάκα της η ταινία και το λέω αυτό μόνο και μόνο λόγω καστ. 🙂

    Σχολιάστε
  • μέσαααααα…. Quentin forevaaaaa!!!! αλλά Leonardo di Caprio sucks big tiiiimeee. δεν μπορείς να τα έχεις όλα όμως…. θα είναι σαν το sucker punch με σωστό καστ… βροντοφωνάζει έλα κάφρεεεε στην παρέα μας.. Μητζι σταντερ.

    Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *