ΘΕΜΑΤΑΦεστιβάλ

1ο Aria Screenings: Ένας νέος θεσμός γεννιέται από το Φεστιβάλ της Κιμώλου

Το 1st ARIA SCREENINGS – Kimolos International Film Festival έρχεται στην Κίμωλο από τις 29 Ιουνίου έως την 1 Ιουλίου 2024. Πρόκειται για μια συνεργασία των ARIA Hotels και της Glory Films με στόχο την ανάδειξη του πολιτισμού μέσω της τέχνης του κινηματογράφου. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα προβληθούν τρεις ταινίες πρόσφατης παραγωγής  σε συνεργασία με την Rosebud.21 και το Athens International Food Film Festival.

Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν στο The Windmill Kimolos, ως εξής:

  • Σάββατο 29 Ιουνίου (21:00) : Tίτλος ταινίας: «Στη  Φωτιά» (2023) της Τραν Αν Χουνγκ
  • Κυριακή 30 Ιουνίου (21:00):  Tίτλος ταινίας: «75 Μέρες» (2020) του Μ.Α Ρομέρο
  • Δευτέρα 1 Ιουλίου (21:00): Tίτλος ταινίας: «Κάποια Μέρα θα Πούμε τα Πάντα ο Ένας στον Άλλον» (2023) της Έμιλι Ατέφ

Μετά το τέλος των προβολών θα ακολουθήσει closing party από τα Aria Hotels στο The Windmill.

Ο προγραμματισμός για το 2025 προβλέπει το 2nd ARIA SCREENINGS – Kimolos International Film Festival να πραγματοποιηθεί αμέσως μετά την λήξη του 7ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κιμώλου. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι προβολές από τα ARIA SCREENINGS θα συνεχιστούν σε τακτά χρονικά διαστήματα, προσφέροντας έτσι στους επισκέπτες του νησιού ακόμα περισσότερες κινηματογραφικές εμπειρίες.

Σχετικά με τα Aria Hotels

Τα Aria Hotels, η θυγατρική εταιρεία του Ομίλου Libra Group με ελληνική καταγωγή, διαθέτει πλήθος boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών σε ξεχωριστούς προορισμούς με μοναδική φυσική ομορφιά σε όλη την Ελλάδα. Το χαρτοφυλάκιο των Aria Hotels, περιλαμβάνει ξενοδοχεία στην Αθήνα, την Κρήτη, τις Κυκλάδες, τις Σποράδες, την Ήπειρο, την Εύβοια, την Πελοπόννησο, τα Δωδεκάνησα και τα Ιόνια Νησιά. Όλες οι τοποθεσίες έχουν επιλεγεί για την αρχιτεκτονική τους αξία και τη συμβολή τους στη διατήρηση της τοπικής κληρονομιάς. Η υψηλή ποιότητα στην εξυπηρέτηση αποτελεί τον πυρήνα της εμπειρίας που προσφέρουν τα Aria Hotels, προσελκύοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες.

Κατερίνα Σιδηροπούλου

Οι πρώτες ταινίες ήταν τα κλασικά κινούμενα σχέδια της Disney. Έπειτα ήρθε η «Ελισάβετ» και τότε μπήκε δειλά στον κόσμο του κινηματογράφου. Ώσπου, στο πανεπιστήμιο ήρθε ο καλός βωβός κινηματογράφος και άλλα αριστουργήματα της έβδομης τέχνης. Και κάπως έτσι, ξεκίνησε ο κινηματογραφικός της εθισμός!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *