ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Η 20th Century Fox και η συνεργασία με το Broadway


Η μεγάλη εταιρεία παραγωγής 20th Century Fox σκέφτεται να επεκταθεί και στο χώρο του θεάτρου και μάλιστα στο μιούζικαλ.

Ο Ελληνοαμερικανός διευθυντής της Fox Jim Giannopoulos δήλωσε πως από καιρό σκέφτονταν να κάνουν αυτό το βήμα, αλλά ήθελαν να βρουν τους κατάλληλους ανθρώπους. Έτσι, για να υλοποιηθεί αυτή η ιδέα, ονόματα όπως εκείνο του Kevin McCollum, του John Davis και του Tom McGrath επιστρατεύθηκαν εκτός από πνευματικά και οικονομικά.

Βέβαια ακόμα δεν έχουν αποκαλυφθεί ποιες κινηματογραφικές επιτυχίες θα γίνουν μιούζικαλ, αλλά οι θεατρικές παραγωγές θα μπορούν να παιχτούν είτε στο Broadway, είτε στις ΗΠΑ και σε άλλα κράτη.

Θα αναρωτιέστε τώρα κατά πόσο ταινίες σαν το Star Trek ή το Avatar θα μπορέσουν  να ανέβουν στη θεατρική σκηνή σαν μιούζικαλ και αν αυτό το βήμα θα αποφέρει χρήματα. Σίγουρα, θα ήταν κάτι το διαφορετικό να ανέβουν τέτοια έργα στο θέατρο –άρα και ενδιαφέρον. Ενδεικτικά να αναφέρω πως άλλες εταιρείες παραγωγής, όπως η MGM, η Sony, η Warner Bros και η Universal έχουν κάνει ήδη τις πρώτες θεατρικές παραγωγές με διόλου ευκαταφρόνητα κέρδη.

Επιπλέον, το γεγονός πως η Fox θα έχει τέτοιους συνεργάτες, οι οποίοι είναι ικανοί και έχουν πάρα πολλές γνωριμίες, αναμφισβήτητα θα φέρει την εταιρεία πιο κοντά στην επιτυχία.

Αναμένουμε λοιπόν! Εσείς ποια ταινία θα θέλατε να δείτε σε μιούζικαλ;

Κατερίνα Σιδηροπούλου

Οι πρώτες ταινίες ήταν τα κλασικά κινούμενα σχέδια της Disney. Έπειτα ήρθε η «Ελισάβετ» και τότε μπήκε δειλά στον κόσμο του κινηματογράφου. Ώσπου, στο πανεπιστήμιο ήρθε ο καλός βωβός κινηματογράφος και άλλα αριστουργήματα της έβδομης τέχνης. Και κάπως έτσι, ξεκίνησε ο κινηματογραφικός της εθισμός!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *