ΕΠΙΚΑΙΡΑΚινηματογραφικά Νέα

Απολαύστε μικρού μήκους ταινίες της Marni Films

Η εταιρία παραγωγής Marni Films, αποφάσισε να προσφέρει δωρεάν πρόσβαση σε μερικές μικρού μήκους ταινίες της, ξεκινώντας από το «Ακρυλικό» του Νίκου Πάστρα.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί η Δάφνη Πατακιά, στο ρόλο μιας 16χρονης η οποία ξεκινά ένα συναισθηματικό ταξίδι αυτογνωσίας και ενηλικίωσης τη μέρα που βιώνει την πρώτη σεξουαλική εμπειρία της. Τη μουσική τη ταινίας υπογράφει ο The Boy.

Στο soundtrack της ταινίας είναι το κομμάτι «Θέλω», το τραγούδι που έγραψε για το “Ακρυλικό” ο The Boy. Ο ίδιος έγραψε για το τραγούδι: «Ποπ για τα κορίτσια ενός καλύτερου κόσμου. Ισως το πιο όμορφο τραγούδι που έχω γράψει. Για την ταινία “Ακρυλικό” του Νίκου Πάστρα. Επιτέλους βρήκα ένα τρόπο να χρησιμοποιήσω όπως ήθελα αυτούς τους στίχους που πρωτοέγραψα πριν τρία χρόνια. Χίλια ευχαριστώ στη μυστήρια Joy που τραγούδησε το κορίτσι μέσα μου, στον Bonebrokk που έφτιαξε τα ρυθμικά και που κάποτε θα πρέπει να κάνουμε μπάντα μαζί βγάζοντας το χειρότερο εαυτό μας, στον ηχογκουρού Νίκο Τριανταφύλλου που ένιωσε σωστά την παραγωγή, στον Νίκο Πάστρα που θέλει και αυτός να κάνει ταινίες που να μιλάνε για την αθωότητα και πάντα ευχαριστώ τον Τζον Χιουζ που έφτιαξε το δικό μας safe place με τις εικόνες του.»

Όσο περιμένουμε και τις υπόλοιπες ταινίες, βλέπουμε στον παρακάτω σύνδεσμο το “Ακρυλικό” : https://vimeo.com/177405407?fbclid=IwAR39DBROfK8OZr3cRIWMI54T7sdQs06vFyF0H0f8SkzVp4gZUE3DrP3QX3U

Ηρώ Εμμανουήλ

Εθισμένη στην τέχνη του σινεμά με αδυναμία στον παλιό καλό βωβό κινηματογράφο… Mη τρομάζετε όμως, βλέπω και καινούριες ταινίες και ήρθε η ώρα να μοιραστώ μαζί σας τις εντυπώσεις μου για κάθε μία από αυτές… Ευτυχώς, ποτέ δεν είναι αρκετές!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *