ΜΗΧΑΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣΤρέιλερ

Batman VS Superman: Ψεύτικες θεότητες

«Tell me do you bleed?» Με αυτή τη φράση, ο Μπάτμαν (Μπεν Άφλεκ) ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον Σούπερμαν (Χένρι Κάβιλ). Οι πρώτες εικόνες μάς δείχνουν έναν Σούπερμαν που αντιμετωπίζεται σαν θεότητα, έναν Σούπερμαν που ο κόσμος σχεδόν λατρεύει. Ένα τεράστιο άγαλμά του αποκαλύπτεται σιγά – σιγά, ενώ κάποιες φωνές αρχίζουν να αμφισβητούν τόσο τους σούπερ ήρωες, όσο και τις «θεότητες». Το άγαλμα φωτίζεται και στο σήμα S φαίνεται γραμμένη η φράση «ψεύτικη θεότητα».

batman-v-superman-trailer2

Στο επόμενο πλάνο ο Μπρους Γουέιν κοιτάζει τη φθαρμένη στολή του και νιώθει την οργή να τον κατακλύζει. Όπως δείχνει το teaser trailer θα κληθεί να αντιμετωπίσει αυτόν που θεωρεί ως επικίνδυνο εχθρό της ανθρωπότητας (παράξενη επιλογή ο clean cut Σούπερμαν γι’ αυτόν τον ρόλο).

maxresdefault

Το teaser trailer της ταινίας επρόκειτο να δοθεί στη δημοσιότητα αργότερα, καθώς όμως εμφανίστηκε πειρατικά, η Warner Bros αποφάσισε τελικά να το αποκαλύψει. Μεταφέρουν έναν ιδιαίτερα σκοτεινό τόνο, έναν σχεδόν απειλητικό Σούπερμαν και έναν κουρασμένο Μπάτμαν.

batman-v-superman-trailer

Batman-V-Superman-Trailer-Affleck-Armor-Suit

Και μας κάνουν να ξεχάσουμε για λίγο τον πολυαναμενόμενο Ultron.

Screen_Shot_2015-04-18_at_10.46.15_AM

cinepivates

Συντακτική ομάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *