Τρέιλερ

Cloud Atlas: επικό τρέιλερ

Πρόκειται σίγουρα για την πιο φιλόδοξη παραγωγή της επόμενης χρονιάς.

Οι Άντι και Λάνα Γουατσόφκσι (οι δημιουργοί του Μάτριξ) και ο Τομ Τίκβερ του Τρέξε Λόλα Τρέξε επιχείρησαν να μεταφέρουν στη μεγάλη οθόνη το μυθιστόρημα του Ντέιβιντ Μίτσελ Cloud Atlas, το οποίο πολλοί θεωρούν αδύνατον να κινηματογραφηθεί.

Σε μια σειρά παράξενων τοποθεσιών, διατρέχοντας τους αιώνες, οι χαρακτήρες της ταινίας αλληλεπιδρούν σε παρελθόν, παρόν και μέλλον. Με μία τερενσμαλική θέαση του κόσμου, οι δημιουργοί θέλουν να δείξουν ότι μια πράξη σε μια στιγμή της ιστορίας μπορεί να έχει αντίκτυπο για πάντα. Στο ταξίδι τους επιστρατεύουν μια σειρά γνωστών ηθοποιών: Τομ Χανκς, Χέιλ Μπέρι, Τζιμ Μπρόουντμπεντ, Χιούγκο Γουίβιν, Τζιμ Στέρτζες, Σούζαν Σάραντον, Χιου Γκραντ «ταξιδεύουν» κι αυτοί σε ένα μυστήριο σύμπαν.

Μια τέτοια επική παραγωγή χρειάζεται και ένα εξίσου επικό τρέιλερ. Το διάρκειας 5 λεπτών και 42 δευτερολέπτων τρέιλερ της ταινίας παρουσιάζει τους ήρωες να κινούνται στον χώρο και τον χρόνο, να αλλάζουν και να μένουν οι ίδιοι. Λίγα καταλαβαίνει κανείς από αυτό το τρέιλερ, αλλά ένα είναι βέβαιο: είτε παταγώδης αποτυχία, είτε τεράστια επιτυχία, το Cloud Atlas  δεν θα είναι σίγουρα μια αδιάφορη ταινία.

Αγγελική Στελλάκη

Η πρώτη ταινία που είδε σε κινηματογραφική αίθουσα ήταν το Χορεύοντας με τους Λύκους. Κατά τη διάρκεια του οποίου διάβαζε Μίκι Μάους, σπάζοντας τα νεύρα όλων. Σε σινεφίλ μονοπάτια οδηγήθηκε όταν, κατά τη διάρκεια μοναχικών κινηματογραφικών βραδινών περιπλανήσεων, διαπίστωσε ότι νοιώθει μια παράξενη ευτυχία, κάθε φορά που τα φώτα χαμηλώνουν, ο ήχος του προτζέκτορα πλημμυρίζει το χώρο και μυρωδιά ποπ κορν ξεχύνεται στην αίθουσα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *