ΕΠΙΚΑΙΡΑΜΗΧΑΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

Πρώτη γεύση από το «Guardians of the Galaxy»

Την εμφάνισή του στο Διαδίκτυο έκανε το πρώτο τρέιλερ του Guardian of the Galaxies. Η ταινία αναμένεται τον Αύγουστο του 2014 και στο τιμόνι της σκηνοθεσίας βρίσκουμε τον James Gunn (Slither, Super).

Ένας πιλότος, εγκαταλελειμμένος στο διάστημα, αναγκάζεται να ενώσει μια ιδιόμορφη ομάδα εξωγήινων με σκοπό να φτιάξει μια  δυνατή ομάδα αντιμετώπισης κοσμικών απειλών. Η πεντάδα αποτελείται από τον Star-Lord, έναν διαπλανητικό αστυνόμο -υβρίδιο με γήινη μητέρα και πατέρα εξωγήινο, τον Drax the Destroyer, πολεμιστή και πολέμιο του Thanos, τον Groot ένα φυτόμορφο πλάσμα που μπορεί και ελέγχει τα δέντρα, την Gamora, που ειδικεύεται στα σπαθιά και τα μαχαίρια και τον Rocket Racoon, ένα μεταλλαγμένο ρακούν, καταπληκτικό πιλότο, οπλισμένο με ένα γρήγορο laser πιστόλι.

Στα ονόματα γνωστών ηθοποιών, βρίσκουμε τους Vin Diesel (δανείζει τη φωνή του στον Groot), Chris Pratt, Zoe Saldana, Benicio Del Toro και John C. Reilly, ενώ o Bradley Cooper δίνει τη φωνή του στο χαριτωμένο ρακούν. Ο πολύ κακός εδώ θα είναι ο Lee Pace (και θα ονομάζεται Ronan the Accuser).Η ταινία έχει πολλά γραφικά, μιας που αρκετοί από τους βασικούς χαρακτήρες είναι aliens, ορισμένοι καθόλου ανθρωπόμορφοι.

Διαβάστε επίσης: Οι επόμενες ταινίες της Marvel

cinepivates

Συντακτική ομάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *