ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Νέα του Hobbit, μόνο για τους εκλεκτούς

Την εβδομάδα που μας πέρασε ο Peter Jackson, διοργάνωσε ένα διαδικτυακό live event για την νέα του ταινία The Hobbit: The Desolation of Smaug, κατά την διάρκεια του οποίου έδειξε αδημοσίευτα video, σκηνές από τα γυρίσματα,  concept art,  συνομίλησε με τους star της ταινίας και απάντησε σε ερωτήσεις παρευρισκόμενων fan. Όλα ζωντανά στον αέρα.

Δυστυχώς το γεγονός ήταν απολύτως prive και μόνο για αυτούς που είχαν προμηθευτεί το Blu-Ray-DVD του The Hobbit: An Unexpected Journey, το οποίο βγήκε αρχές Μαρτίου. Μέσα στην συσκευασία υπήρχε ειδικό κουπόνι με κωδικό που ενημέρωνε ότι είχες το δικαίωμα να συμμετέχεις ζωντανά σε αυτό το γεγονός. Για όσους έχουν αγοράσει το Blu-Ray-DVD και δεν πρόλαβαν να παρευρεθούν, θα υπάρχει μέχρι τέλους Μαΐου μια αποθηκευμένη έκδοση του τη διαδραματίστηκε εδώ www.thehobbit.com/sneak. Εμείς οι υπόλοιποι μπορούμε βέβαια να επισκεφτούμε την παραπάνω διεύθυνση έτσι για να μας τρέξουν τα σάλια αλλά κωδικός ή βίντεο δεν υπάρχει πουθενά. Η Warner Bros κυνήγησε ανηλεώς όσους τόλμησαν και ο κάθε κωδικός ισχύει για μέχρι τρεις επισκέψεις στο σίτε αυτό. Επτασφράγιστο μυστικό λοιπόν και μόνο για τους φανατικούς του είδους.

Κρίνοντας από όσες φωτογραφίες και κείμενα έχουν διαρρεύσει ο Peter Jackson φαίνεται να κάθεται χαλαρός (και ξυπόλητος!) μαζί με τους συνεργάτες του στο στούντιο, επεξηγεί τα βίντεο που προβάλει, συνομιλεί με τους fan μέσα από ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης και  δέχεται βίντεο-κλήσεις από τους stars της ταινίας  Luke Evans,  Stephen FryLee PaceOrlando Bloom (θα εμφανιστεί στο Smaug), Billy Boyd, Dominic Monaghan όπως επίσης του διεθνούς φήμης Τολκιενολόγου Stephen Colbert.

 Για να μην μείνετε παραπονεμένοι κάναμε μια “γύρα στη γειτονιά” και μαζέψαμε ότι μπορούσαμε ώστε να πάρετε μία γεύση. Προτείνω να τα δείτε όσο πιο γρήγορα μπορείτε πριν μας κυνηγήσουν και εμάς τα “μαύρα σκυλιά”.

Ακολουθούν ένα επτάλεπτο βιντεάκι από το event για το οποίο ο Peter Jackson πήρε ειδική άδεια και στιγμιότυπα από ιδιωτικά blog το οποία κατάφεραν να  διαφύγουν από το ξάγρυπνο μάτι του Big Brother.

Δημήτρης Χριστόπουλος

Ξεκίνησε το '80 με τετράχρωμα pixel που έβλεπε στην 14 ιντσών τηλεόραση του και έφτασε στο σήμερα προγραμματίζοντας στερεοσκοπικές 3D παραγωγές full HD για πλανητάρια. Μοναχικός cowboy κάθεται μεταμεσονύκτια, όταν τα πάντα έχουν σωπάσει, μπροστά στο θαμπό φως της οθόνης του και περιπλανιέται ανάμεσα στα μηδενικά και άσους του internet, μάχεται σε ψηφιακούς κόσμους των video games και καλπάζει στο κόσμο των cine effects. Θα προσπαθήσει να σας περιγράψει αυτά που βλέπει απλά και απέριττα, "Talk to me like Ι am a six year old!".

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *