Πόστερ

Νεο πόστερ του “The Hobbit: An Unexpected Journey”

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε δημοσιεύτηκε στην Comic Con από την Warner Bros το νέο πόστερ του The Hobbit, μέσω της facebook σελίδας του σκηνοθέτη  Peter Jackson. Το πόστερ αφορά την πρώτη από τις δύο ταινίες Hobbit που θα γυριστούν  και πιο συγκεκριμένα το The Hobbit: An Unexpected Journey. Δείχνει τον μάγο Gandalf (Ian Mckellen) να περιδιαβαίνει το Shire, θυμίζοντας μας τις πρώτη ταινία τις περίφημης Lord of the Rings τριλογίας και είναι ένας καλός τρόπος για να εγκλιματίσει σιγά σιγά τους θεατές και πάλι στο κόσμο του Tolkien.  Όπως αναφέραμε ήδη η πρώτη ταινία αναμένετε στις 13 Δεκεμβρίου ενώ η επόμενη με τίτλο Hobbit:There and Back Again 13 Δεκεμβρίου του 2013.

Hi everyone. Here's an exclusive Comic Con poster. Be sure to get your copy in San Diego and let me know what you think of it! Cheers, Peter J

 

 

Δημήτρης Χριστόπουλος

Ξεκίνησε το '80 με τετράχρωμα pixel που έβλεπε στην 14 ιντσών τηλεόραση του και έφτασε στο σήμερα προγραμματίζοντας στερεοσκοπικές 3D παραγωγές full HD για πλανητάρια. Μοναχικός cowboy κάθεται μεταμεσονύκτια, όταν τα πάντα έχουν σωπάσει, μπροστά στο θαμπό φως της οθόνης του και περιπλανιέται ανάμεσα στα μηδενικά και άσους του internet, μάχεται σε ψηφιακούς κόσμους των video games και καλπάζει στο κόσμο των cine effects. Θα προσπαθήσει να σας περιγράψει αυτά που βλέπει απλά και απέριττα, "Talk to me like Ι am a six year old!".

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *