ΕΠΙΚΑΙΡΑΚινηματογραφικά Νέα

Η φιλμογραφία του Wong Kar Wai σε αποκατεστημένο 4Κ μέσα στο 2020

Έξι χρόνια από την τελευταία ταινία του «The Grandmaster» και ενώ αναμένουμε το επερχόμενο φίλμ του «Blossoms», ο Wong Kar Wai μάς έκανε να χαρούμε για έναν ακόμα λόγο: ανακοίνωσε την αποκατάσταση σε 4Κ όλων των ταινιών του.

mood-for-love

Όπως δήλωσε ο ίδιος ο σκηνοθέτης στο Filmmaker Magazine, η διαδικασία αποκατάστασης των ταινιών έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό. Οι 10 σε σύνολο ταινίες του θα επιστρέψουν μέσα στο 2020 στις κινηματογραφικές αίθουσες σε αποκατάσταση 4Κ, προκειμένου να εορταστεί η 20ή επέτειος του αριστουργηματικού «In the Mood for Love». Ως προς τις αποκατεστημένες κόπιες πάντως, ο σκηνοθέτης δήλωσε πως πρόκειται για μια διαδικασία που αντιμετώπιζε και αντιμετωπίζει με επιφύλαξη, καθώς πάντα θα βρίσκει πως το αποτέλεσμα επί της οθόνης δεν είναι αρκετά ικανοποιητικό.

2046_012-1515001463-726x388

Το μόνο σίγουρο είναι ότι για εμάς το αποτέλεσμα θα είναι παραπάνω από ικανοποιητικό και θα μας δοθεί η ευκαιρία να βυθιστούμε στο ατμοσφαιρικό, ερωτικό και γεμάτο χρώμα κινηματογραφικό του σύμπαν.

Ηρώ Εμμανουήλ

Εθισμένη στην τέχνη του σινεμά με αδυναμία στον παλιό καλό βωβό κινηματογράφο… Mη τρομάζετε όμως, βλέπω και καινούριες ταινίες και ήρθε η ώρα να μοιραστώ μαζί σας τις εντυπώσεις μου για κάθε μία από αυτές… Ευτυχώς, ποτέ δεν είναι αρκετές!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *