ΕΠΙΚΑΙΡΑΚινηματογραφικά Νέα

«Η Νύχτα του Δαίμονα» ρίχνει την αυλαία του 7ου AOAFF

night-demon

Το 7th Athens Open Air Film Festival αποχαιρετά τις γειτονιές, τις πλατείες, τα πάρκα, τα μουσεία και τις παραλίες της Αθήνας με την προβολή της ταινίας «H Νύχτα του Δαίμονα».

Η κλασική ταινία τρόμου του μαίτρ του είδους, Ζακ Τουρνέρ, έρχεται στο Άλσος Πετραλώνων, την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου. Η τελευταία προβολή για φέτος, πριν περάσει η σκυτάλη στις αγαπημένες Νύχτες Πρεμιέρας, εντάσσεται στο αφιέρωμα «British Gothic» με την υποστήριξη του Βritish Council, ενώ θα προηγηθεί η προβολή της μικρού μήκους ταινίας «The Mistletow Bough» (1904) του Πέρσι Στόου.

Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου  | 21:00, Άλσος Πετραλώνων (εντός γηπέδου μπάσκετ, Πετράλωνα)

Είσοδος Ελεύθερη

Η επίμονη έρευνα ενός Αμερικανού ψυχολόγου (Ντέινα Άντριους) πάνω σε μια βρετανική σατανιστική αίρεση, η οποία φαίνεται να εμπλέκεται σε μία σειρά θανάτων, αποτελεί για τον αταλάντευτα ορθολογιστή πρωταγωνιστή μια μάχη ακλόνητων πεποιθήσεων και προσωπικών αρχών, ενάντια στα σκοτάδια των πιο βαθέων δεισιδαιμονιών. Η «Νύχτα του Δαίμονα» παραμένει, ωστόσο, τόσο για τον ίδιο τον ήρωα όσο και για τον σημερινό θεατή, μια ζοφερή υποχώρηση του επιστημονικώς ορθού μπροστά στην ψυχοβόρα άβυσσο του υπερφυσικού.

cinepivates

Συντακτική ομάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *