ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Η κόρη του Γαβρά συνεργάζεται με Τζόναθαν Κόου

Η Ζιλί Γαβρά, κόρη του διάσημου σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά, συνεργάζεται με τον σπουδαίο λογοτέχνη Τζόναθαν Κόου πάνω σε ένα σενάριο.

Η Μισέλ Γαβρά, σύζυγος του Κώστα Γαβρά, επιβεβαίωσε την πληροφορία, λέγοντας ότι το σενάριο θα αφορά τον «πόλεμο» της σοκολάτας, μια παλιά ευρωπαϊκή ιστορία.

Julie-Gavras

Σε συνέντευξή του ο Τζόναθαν Κόου είπε  ότι εδώ και καιρό εργάζεται στο να γράψει ένα σενάριο για τη Ζιλί Γαβρά. «Εκτυλίσσεται στο Βέλγιο και συγκεκριμένα στις Βρυξέλλες, στο περιβάλλον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» σημειώνει ο συγγραφέας.

«Λατρεύω το σινεμά, αλλά δεν μου αρέσει η διαδικασία του να γράφω ένα σενάριο και όλα όσα απαιτούνται για να προχωρήσει η παραγωγή. Υπάρχουν πολλά εμπόδια, είναι μία μακρά και άγνωστη διαδικασία. Το σενάριο απαιτεί πολλές εκδοχές. Γράφουμε την ιστορία, το αφήνουμε για λίγους μήνες και μετά πρέπει να πάμε πίσω και να γράψουμε ξανά. Δεν είναι αυτός ο τρόπος που γράφω ένα μυθιστόρημα» λέει ο δημοφιλής συγγραφέας. «Γράφω μόνο μία εκδοχή που εξελίσσεται στη διάρκεια της συγγραφής. Δεν μου αρέσει να συζητάω ένα work in progress και δεν μου αρέσει να το δείχνω σε κανέναν. Όλα αυτά με κάνουν μάλλον ασύμβατο με τη διαδικασία της σεναριακής γραφής» σημειώνει.

coe

Και συνεχίζει: «Εάν μπορούσα να γράψω ένα σενάριο όπως γράφω ένα μυθιστόρημα, δηλαδή να απομονωθώ για δύο χρόνια, να μην το πω σε κανέναν και να το ολοκληρώσω όπως ακριβώς θέλω πριν το δώσω στον σκηνοθέτη να το γυρίσει, τότε αυτή θα ήταν η διαδικασία που ακολουθώ εγώ. Αλλά δεν είναι αυτός ο τρόπος με τον οποίο γίνονται τα πράγματα».

cinepivates

Συντακτική ομάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *