ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ποιος θα ενσαρκώσει τελικά τον Steve Jobs;

Michael-Fassbendersteve-jobs-morreu-brasil-153927

Πολλά είναι τα ονόματα που ακούγονται κατά καιρούς όσον αφορά το ποιος θα είναι εκείνος που θα ενσαρκώσει τον Steve Jobs στην ταινία του Danny Boyle.

Ο Leonardo di Caprio ήταν ο πρώτος που τον απέρριψε και ακολούθησε ο Christian Bale. Το επόμενο όνομα που έπεσε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων είναι εκείνο του Michael Fassbender. Ο ηθοποιός, σύμφωνα με το Hollywood Reporter, είναι στα πρώτα στάδια των συζητήσεων, οπότε αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες.

Όσον αφορά τα τεχνικά μέρη της ταινίας, στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα κάτσει ο Danny Boyle, ενώ το σενάριο –το οποίο θα στηριχθεί στο βιβλίο «Steve Jobs: The Exclusive Biography» του Walter Isaacson – θα αναλάβει ο Aaron Sorkin. Η παραγωγή της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στον χειμώνα.

Κατερίνα Σιδηροπούλου

Οι πρώτες ταινίες ήταν τα κλασικά κινούμενα σχέδια της Disney. Έπειτα ήρθε η «Ελισάβετ» και τότε μπήκε δειλά στον κόσμο του κινηματογράφου. Ώσπου, στο πανεπιστήμιο ήρθε ο καλός βωβός κινηματογράφος και άλλα αριστουργήματα της έβδομης τέχνης. Και κάπως έτσι, ξεκίνησε ο κινηματογραφικός της εθισμός!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *