ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ο Νόα Μπάουμπαχ ανοίγει τις Νύχτες Πρεμιέρας


Ο Νόα Μπάουμπαχ ήταν ένα από τα πρόσωπα που έκλεψαν την προσοχή του κοινού στην 63η Berlinale. Γιατί; Γιατί κατάφερε να προσφέρει στο κοινό του μια ταινία που στόχος της ήταν η ευφορία! Ο κόσμος χειροκροτούσε μέχρι να ολοκληρωθούν οι τίτλοι τέλους.

Θα αναρωτιέστε σε ποια ταινία αναφέρομαι βέβαια. Το όνομα αυτής «Frances Ha». Η ιστορία μια 27χρονης που δεν παύει να ονειρεύεται αλλά πρέπει να καταφέρει να επιβιώσει σε μια ασπρόμαυρη Νέα Υόρκη.

Ποιοι είναι οι λόγοι που θα πρέπει να την παρακολουθήσετε; Πρώτον, το χιούμορ και οι διάλογοι μοιάζουν «γουντι-αλενικοί». Δεύτερον, η παιχνιδιάρικη διάθεση που θυμίζει Νέο Γαλλικό Κινηματογράφο είναι διάχυτη σε όλο το έργο. Τρίτον, οι ήρωες είναι ρεαλιστικοί. Τέταρτο, οι στιγμές χαράς και συγκίνησης εναλλάσσονται αρμονικά , δίχως να κουράζουν. Θέλετε και άλλα;

Η «Frances Ha» θα ανοίξει, λοιπόν, τις Νύχτες Πρεμιέρας στην Αθήνα, που ξεκινούν στις 18, ενώ θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 26 Σεπτέμβρη.

Δείτε το trailer εδώ :

Frances Ha

Κατερίνα Σιδηροπούλου

Οι πρώτες ταινίες ήταν τα κλασικά κινούμενα σχέδια της Disney. Έπειτα ήρθε η «Ελισάβετ» και τότε μπήκε δειλά στον κόσμο του κινηματογράφου. Ώσπου, στο πανεπιστήμιο ήρθε ο καλός βωβός κινηματογράφος και άλλα αριστουργήματα της έβδομης τέχνης. Και κάπως έτσι, ξεκίνησε ο κινηματογραφικός της εθισμός!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *