ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ένα μαγευτικό ταξίδι ξεκινάει στον «Πλανήτη Γη»

Με αφορμή τη βράβευση ακτών και μαρινών της Ελλάδας με τις Γαλάζιες Σημαίες, παρουσιάζεται η ταινία «Πλανήτης Γη» των Φόδερτζιλ και Λάινφιλντ στην Α’ Πλαζ Βούλας στις 25 Μαΐου στις 21.00.

 

Μια ταινία- ντοκιμαντέρ που θα μας ταξιδέψει δισεκατομμύρια χρόνια πίσω, όταν η Γη ήταν μικρή και ένας μεγάλος αστεροειδής συγκρούστηκε μαζί της. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, η Γη να γείρει κατά 23 μοίρες προσφέροντας αυτές τις τέλειες συνθήκες που ευνοούν τη ζωή. Χώρες όπως η Ανταρκτική, η Ιαπωνία, η Μποτσουάνα, η Σιβηρία κ.α. ταξιδεύουν το θεατή και απεικονίζουν όλη την ομορφιά και το μεγαλείο της φύσης.

 

Στην ταινία – ντοκιμαντέρ παρουσιάζονται οι ιστορίες 3 μητέρων  , μιας αρκούδας, μιας ελεφαντίνας και μιας φάλαινας που παλεύουν να κρατήσουν τα παιδιά τους ζωντανά. Μια ταινία από αποτιμά φόρο τιμής στη ζωή ταξιδεύοντας τον θεατή μέσα από τις μαγευτικές φυσικές εικόνες του κόσμου μας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ταινία στην παραλία.

Κατερίνα Σιδηροπούλου

Οι πρώτες ταινίες ήταν τα κλασικά κινούμενα σχέδια της Disney. Έπειτα ήρθε η «Ελισάβετ» και τότε μπήκε δειλά στον κόσμο του κινηματογράφου. Ώσπου, στο πανεπιστήμιο ήρθε ο καλός βωβός κινηματογράφος και άλλα αριστουργήματα της έβδομης τέχνης. Και κάπως έτσι, ξεκίνησε ο κινηματογραφικός της εθισμός!

Μια σκέψη για το “Ένα μαγευτικό ταξίδι ξεκινάει στον «Πλανήτη Γη»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *