ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Η πριγκίπισσα Leia επιστρέφει!

Οι fans της ταινίας Star Wars περιμένουν με αγωνία το 2015. Γιατί; Γιατί θα υπάρξει νέα ταινία τότε. Βέβαια, δεν είναι απόλυτα σίγουρο, καθώς δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις από καμία από τις εταιρείες παραγωγής (Disney, Bad Robot, Lucasfilm). Όσον αφορά τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, φημολογείται πως ο Harrison Ford, o Mark Hamill και η Carrie Fisher θα είναι μερικοί από τους ηθοποιούς που θα επιστρέψουν στην ταινία.

Σε πρόσφατη δήλωσή της σχετικά με το αν τελικά θα συμμετέχει στην ταινία ή όχι, η Fisher ήταν μάλλον καταφατική. Συγκεκριμένα σε ερώτηση για το πώς θα είναι ο ρόλος της πριγκίπισσας Leia στη νέα ταινία, απάντησε με χιούμορ: «Πιο μεγάλη σε ηλικία!».

Πάντως αν, στο μέλλον, υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις από εταιρείες και ηθοποιούς, οι σεναριογράφοι Michael Arndt και George Lucas δεν θα πρέπει να αλλάξουν το χαρακτήρα των ηρώων και ειδικά της πριγκίπισσας, γιατί δίχως τα καυστικά της σχόλια, οι fans ανά τον κόσμο θα απογοητευτούν πολύ!

Κατερίνα Σιδηροπούλου

Οι πρώτες ταινίες ήταν τα κλασικά κινούμενα σχέδια της Disney. Έπειτα ήρθε η «Ελισάβετ» και τότε μπήκε δειλά στον κόσμο του κινηματογράφου. Ώσπου, στο πανεπιστήμιο ήρθε ο καλός βωβός κινηματογράφος και άλλα αριστουργήματα της έβδομης τέχνης. Και κάπως έτσι, ξεκίνησε ο κινηματογραφικός της εθισμός!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *