ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Quentin Tarantino: «Όταν κάνω τη δέκατη ταινία θα αποσυρθώ»

hatefulΟ Quentin Tarantino ετοιμάζει τη νέα του ταινία με τίτλο «The Hateful Eight» με πρωταγωνιστές τους Channing Tatum, Samuel Jackson, Jennifer Jason Leigh, Kurt Russel lκαι Walton Goggins. Εκτός όμως από το εκπληκτικό σκηνοθετικό ταλέντο, ο Tarantino γνωρίζει το παιχνίδι της διαφήμισης και το χειρίζεται εξίσου καλά.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του είπε πως όταν θα ολοκληρώσει τη δέκατη ταινία του θα αποσυρθεί από τη σκηνοθεσία. «Μου αρέσει η ιδέα να αφήνεις τον κόσμο να περιμένει κάτι παραπάνω από σένα. Πιστεύω πως η σκηνοθεσία είναι για έναν νέο άνθρωπο και μου αρέσει η ιδέα της σύνδεσης των ταινιών μου, από την πρώτη μέχρι την τελευταία», είπε ο σκηνοθέτης.

Εσείς τι λέτε για τις δηλώσεις του Tarantino; Εμείς πάντως κρατάμε μικρό καλάθι κάθε φορά που πρόκειται για τον εκκεντρικό σκηνοθέτη.

Κατερίνα Σιδηροπούλου

Οι πρώτες ταινίες ήταν τα κλασικά κινούμενα σχέδια της Disney. Έπειτα ήρθε η «Ελισάβετ» και τότε μπήκε δειλά στον κόσμο του κινηματογράφου. Ώσπου, στο πανεπιστήμιο ήρθε ο καλός βωβός κινηματογράφος και άλλα αριστουργήματα της έβδομης τέχνης. Και κάπως έτσι, ξεκίνησε ο κινηματογραφικός της εθισμός!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *