ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Η επιστροφή της Ρόουλινγκ με σενάριο εμπνευσμένο από τον κόσμο του Πότερ

Η Αγγλίδα συγγραφέας, μετά τη μεγάλη της επιτυχία με το πιο γνωστό μάγο παγκοσμίως, Χάρι Πότερ, επιστρέφει και μάλιστα με concept …μαγικό.

Η Τζόαν Ρόουλινγκ, ως σεναριογράφος αυτή τη φορά, θα μας μεταφέρει στον μικρόκοσμο του Πότερ, με μία σειρά ταινιών. Η πρώτη ταινία θα έχει τίτλο «Φανταστικά Τέρατα και Πού να τα Βρείτε και ήρωάς της θα είναι ο Νιουτ Σκάμαντερ, ο φανταστικός συγγραφέας του ομώνυμου βιβλίου, το οποίο αποτελούσε μέρος της διδακτέας ύλης του Χάρι Πότερ στο Χόγκουαρτς.

Η ιστορία θα διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη, 70 χρόνια πριν από εκείνη του Χάρι Πότερ. Άρα, δεν πρόκειται για κάποιο πρίκουελ ή σίκουελ της σειράς του μάγου.

Η νέα ταινία της Ρόουλινγκ θα είναι σε παραγωγή Warner Bros. Το στούντιο ήταν αρχικά εκείνο που είχε τη συγκεκριμένη ιδέα και την πρότεινε στη Ρόουλινγκ, η οποία την εξέλιξε κατά τα πρότυπά της.

Κατερίνα Σιδηροπούλου

Οι πρώτες ταινίες ήταν τα κλασικά κινούμενα σχέδια της Disney. Έπειτα ήρθε η «Ελισάβετ» και τότε μπήκε δειλά στον κόσμο του κινηματογράφου. Ώσπου, στο πανεπιστήμιο ήρθε ο καλός βωβός κινηματογράφος και άλλα αριστουργήματα της έβδομης τέχνης. Και κάπως έτσι, ξεκίνησε ο κινηματογραφικός της εθισμός!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *