ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ο …Impossible Τομ Κρουζ σε νέα κατορθώματα

tom cruise impossible 001

Είναι ευρέως γνωστό: ο τελειομανής Τομ Κρουζ δεν δέχεται με τίποτα να τον ντουμπλάρουν και θέλει να γυρίζει ακόμα και τις πιο επικίνδυνες σκηνές του ο ίδιος. Ο δημοφιλής ηθοποιός δεν έχει αποφύγει μικροατυχήματα αλλά ευτυχώς, ως τώρα, δεν έχει πληρώσει ακριβά αυτή του την ξεροκεφαλιά.

Το νέο του κατόρθωμα του Κρουζ που έκανε το γύρο του κόσμου είναι τα γυρίσματα σκηνής στα 5.000 πόδια όπου ο ηθοποιός παρά τα 52 του χρόνια κρέμεται για ώρα από την πόρτα ενός στρατιωτικού μεταγωγικού Airbus A400M. Τα γυρίσματα προορίζονται για τη νέα ταινία Επικίνδυνες Αποστολές: Mission Impossible, την πέμπτη κατά σειρά, που αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες . Σε μια από τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν αιωρείται ενώ κρατιέται με το ένα μονάχα χέρι. Φυσικά, είχαν παρθεί όλοι οι απαραίτητοι κανόνες ασφαλείας και ο ηθοποιός ήταν δεμένος καθ’όλη τη διάρκεια με προστατευτικό ιμάντα. Η σειρά ταινίων Επικίνδυνες Αποστολές, βασισμένη στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά, έχει δώσει και προηγουμένως στον Κρουζ τη δυνατότητα να κάνει «ταρζανιές». Στην τέταρτη ταινία ο ηθοποιός κρεμόταν από το πανύψηλο κτίριο Μπουρζ Χαλίφα στο Ντουμπάι.

Πάντως υπάρχει ένας άνθρωπος που έχει ντουμπλάρει τον Τομ Κρουζ κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Μπεν Στίλερ στο ξεκαρδιστικό featurrete του δεύτερου Mission Impossible. Αξίζει να το δείτε:

>> Ο Άνθρωπος που ντούμπλαρε τον Τομ Κρούζ

 

cinepivates

Συντακτική ομάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *