ΚΡΙΤΙΚΕΣΣινεμά

Θέλεις ή δεν θέλεις;

1popcorn

Σεξομανής υπάλληλος, όπου απ’ όλες τις προηγούμενες δουλειές της έχει απολυθεί λόγω της αχαλίνωτης επιθυμίας της για σεξ, προσλαμβάνεται από σεξομανή εργοδότη ο οποίος βρίσκεται σε απεξάρτηση.

Το Θέλεις ή δεν θέλεις κινείται αφηγηματικά γύρω από το αν τελικά θα συνευρεθούν οι δύο πρωταγωνιστές ή δεν θα συνευρεθούν, εμπλουτίζοντας το ενδιάμεσο με σκηνές κωμωδίας καταστάσεων.

tu veux ou tu veux pas 000

Το παράδοξο είναι ότι αυτοί οι δύο, που δυσκολεύονται (άγνωστο το γιατί!) να τα βρουν μεταξύ τους, εργάζονται σαν σύμβουλοι γάμου, και τα ζευγάρια με τα προβλήματα τους είναι σαφώς πιο αστεία και ενδιαφέροντα από το πρωταγωνιστικό ζεύγος.

Σίγουρα εύπεπτο και ανάλαφρο, προσφέρεται για να χαλαρώσει την μέρα και να προσφέρει προβληματισμό με επιφανειακά ζητήματα.

Γιώτα Τσιορβά

Θυμάται τον εαυτό της να κλαίει επειδή η μαμά της δεν ήθελε να την πάει να δει το «Μπάμπι το Ελαφάκι»... Σκασίλα της για το ελαφάκι, σινεμά ήθελε να πάει… και ακόμα αυτό θέλει… να πηγαίνει σινεμά… να βλέπει ταινίες… με αδυναμία στα κινούμενα σχέδια (όσα χρόνια και αν περάσουν!) και μεγάλη της αμαρτία οι ταινίες με μεταφυσικούς πρωταγωνιστές (βαμπίρ, λυκανθρώπους, ζόμπι κτλ.). Παρ’όλα αυτά θα δει τα πάντα. Και σημαντική σημείωση: δεν έχει κοιμηθεί ποτέ σε ταινία, όσο κουρασμένη και αν είναι, όσο βαρετή και να είναι η ταινία. Αρκεί να είναι σινεμά… χόμπι, ανάγκη, εξάρτηση, έρωτας…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *