ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Εγκαίνια για το θερινό στα Βοτσαλάκια

Θαλασσινή αύρα. Καλοκαίρι στην πόλη. Θερινό σινεμαδάκι.

Σε ένα από τα ωραιότερα σημεία του Πειραιά, σε μια πόλη με λίγους κινηματογράφους, ανοίγει σήμερα Πέμπτη τις πύλες του ένα θερινό σινεμά. Το Cine Βοτσαλάκια βρίσκεται στην πλαζ Βοτσαλάκια, δίπλα στην παραλία της Καστέλλας, μια ανάσα από τη θάλασσα. Στις 21.00 θα γίνουν τα εγκαίνια

Όπως αναφέρει η πρόσκληση του θερινού η φιλοδοξία του είναι να αποτελέσει πολιτιστικό σημείο αναφοράς, μια όαση και διέξοδο για όλους τους Πειραιώτες.

Ο κινηματογράφος κάνει σήμερα πρεμιέρα με τη γαλλική κωμωδία «Θεέ Μου, Τι Σου Κάναμε». Καλές Προβολές!

votsalakiaprosklisi

Διαβάστε επίσης: Tον χαιρετισμό του πειραιώτη Τyler D. στο CINE Βοτσαλάκια

cinepivates

Συντακτική ομάδα

Μια σκέψη για το “Εγκαίνια για το θερινό στα Βοτσαλάκια

  • “Ένας κινηματογράφος χίλιες αμαρτίες. Ο κινηματογράφος ανήκει στον ιδιοκτήτη του παράνομου, αυθαίρετου και δίχως άδεια λειτουργίας μέχρι σήμερα Blue Gin πρώην Scuba.
    Χτίστηκε με τόνους τσιμέντου, ενώ η άδεια που ενέκρινε το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ) μιλούσε για λυόμενη κατασκευή. Χτίστηκε με ρεύμα και νερό που πληρώνουμε εμείς , όπως αντίστοιχα με ρεύμα και νερό που πληρώνουμε εμείς λειτουργεί και το παράνομο μπαρ του ιδιοκτήτη. Κτίστηκε με κοπή δέντρων. Κτίστηκε επειδή ο ιδιοκτήτης είχε μπάρμπα στην κορώνη με ονοματεπώνυμο, τον απερχόμενο δήμαρχο και “κουμπάρο” του τον Κο Β. Μιχαλολιάκο, παρά την αντίδραση των κατοίκων και τη συλλογή 6.000 υπογραφών.
    Σαν Πρωτοβουλία και σαν ενεργοί πολίτες του Πειραιά μποϋκοτάρουμε τη συγκεκριμένη επιχείρηση και τονίζουμε για άλλη μια φορά τον κίνδυνο της πλήρους ιδιωτικοποίησης των παραλιών μας μετά και το νομοσχέδιο που ετοιμάζεται να φέρει προς ψήφιση η κυβέρνηση για τους αιγιαλούς και τις παραλίες.”

    Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *