Διαγωνισμοί

Κερδίστε βιβλία της ταινίας «Θανάσιμα Εργαλεία: Πόλη των Οστών»

Τρία βιβλία από την ταινία «Θανάσιμα Εργαλεία: Πόλη των Οστών» περιμένουν τους αναγνώστες που θα στείλουν μέιλ με το ονοματεπώνυμό τους στο cinepivates@gmail.com ή θα κάνουν comment ή like στη σχετική ανάρτηση στο Facebook.

To Twilight συναντά το Supernatural σε μία ταινία που βασίστηκε σε μία ιδιαίτερα επιτυχημένη σειρά βιβλίων.

Μια φαινομενικά συνηθισμένη κοπέλα ανακάλυπτει έναν κρυμμένο κόσμο και μαζί με αυτόν ένα απρόβλεπτο πεπρωμένο. Όταν η Κλέρι πηγαίνει σε κλαμπ στη Νέα Υόρκη, δεν περιμένει να βρεθεί μάρτυρας σε έναν φόνο. Πολύ λιγότερο μάλιστα σε έναν φόνο που διαπράττουν τρεις έφηβοι, καλυμμένοι με παράξενα σημάδια.

Αυτή θα είναι η πρώτη συνάντηση της Κλέρι με τους Κυνηγούς Σκιών, πολεμιστές ταγμένους στο ξεκλήρισμα των δαιμόνων που βρίσκονται στη γη – και τη διατήρηση της τάξης μεταξύ βρικολάκων και λυκανθρώπων. Με σκοπό να φτάσει στην αλήθεια η Κλέρι θα ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι σε μια άλλη Νέα Υόρκη που βρίσκεται κρυμμένη σε έναν κόσμο – την Downworld. Θα γίνει μάρτυρας μιας απίστευτης περιπέτειας γεμάτη δαίμονες και πλάσματα τους σκότους.

Εκεί κάπου, ακροβατώντας μεταξύ πραγματικού και φανταστικού θα συναντήσει για πρώτη φορά τον πολεμιστή Τζέις και μια ομάδα Κυνηγών Σκιών. Η νεαρή Κλέρι και η παρέα της σιγά-σιγά θα αρχίσουν να ξετυλίγουν το κουβάρι, που θα τους οδηγήσει σε καλά κρυμμένα μυστικά…

* Η ταινία θα βγει στις αίθουσες στις 29 Αυγούστου, σε διανομή Odeon

cinepivates

Συντακτική ομάδα

Μια σκέψη για το “Κερδίστε βιβλία της ταινίας «Θανάσιμα Εργαλεία: Πόλη των Οστών»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *