ΕΠΙΚΑΙΡΑΚινηματογραφικά Νέα

Χρυσές Νύχτες και φέτος στην Αθήνα

xryses-nyxtes

Η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου φιλοξενεί για έκτη συνεχή χρονιά τις Χρυσές Νύχτες στην Αθήνα. Πρόκειται για ένα συναρπαστικό ταξίδι σε όλο τον κόσμο, μέσα από 35 ταινίες μικρού μήκους, που έχουν βραβευτεί από τις Ακαδημίες Κινηματογράφου των χωρών προέλευσης τους.

Στις 13 & 14 Ιουνίου, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει πρώτο 35 πρωτότυπες ιστορίες και να επισκεφθεί μέσα από αυτές 33 χώρες.

Οι Χρυσές Νύχτες θα φιλοξενηθούν στον κινηματογράφο Άστορ, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου δήλωσε σχετικά με τις ταινίες μικρού μήκους τα ακόλουθα: «Η Ταινία Μικρού Μήκους, είναι συχνά ένα δημιουργικό πεδίο εξάσκησης για νέους κινηματογραφιστές. Αποτελεί όμως κι ένα ξεχωριστό, πολύ ενδιαφέρον, είδος κινηματογραφικής αφήγησης, σύντομο και περιεκτικό, που οφείλουμε να στηρίξουμε και να εξελίξουμε.

Βρείτε το πλήρες πρόγραμμα με τις ταινίες εδώ: https://drive.google.com/file/d/1tPSSAFhOimBijWpw6LOBIZ8cu9JoLcR4/view?fbclid=IwAR0ytl4EbL4I2p8bMCcq34ce8ypMmKGm4U7AIQnG5w7mlquLE25OZpSzL_Q

Ηρώ Εμμανουήλ

Εθισμένη στην τέχνη του σινεμά με αδυναμία στον παλιό καλό βωβό κινηματογράφο… Mη τρομάζετε όμως, βλέπω και καινούριες ταινίες και ήρθε η ώρα να μοιραστώ μαζί σας τις εντυπώσεις μου για κάθε μία από αυτές… Ευτυχώς, ποτέ δεν είναι αρκετές!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *