UncategorizedΕΠΙΚΑΙΡΑ

Γκόσλινγκ και Μπρόλιν στο κυνήγι του Σον Πεν

THE GANGSTERSQUAD
Σκηνοθεσία: Ρούμπεν Φλάισερ
Πρωταγωνιστούν: Σον Πεν, Ράιαν Γκόσλινγκ, Έμμα Στόουν, Τζος Μπρόλιν, Νικ Νόλτε
Λος Άντζελες, 1949. Ο ανελέητος, γεννημένος στο Μπρούκλιν βασιλιάς της μαφίας, Μίκι Κόεν (Σον Πεν) κινεί τα νήματα στην πόλη, λαμβάνοντας τα βρώμικα κέρδη από ναρκωτικά, όπλα, πόρνες -και αν τα καταφέρει-  από κάθε στοίχημα που πραγματοποιείται δυτικά του Σικάγο. Και τα κάνει όλα αυτά με την προστασία όχι μόνο των μπράβων του, αλλά και της αστυνομίας και των πολιτικών, οι οποίοι βρίσκονται υπό τον έλεγχό του. 
Αυτά αρκούν για να εκφοβίσουν ακόμη και τον πιο γενναίο και σκληροτράχηλο αστυνομικό… εκτός, ίσως, από τη μικρή, μυστική ομάδα των αουτσάιντερς του LAPD που έχει ως επικεφαλείς τον λοχία Τζον Ο’Μάρα (Τζος Μπρόλιν) και τον Τζέρι Γούτερς (Ράιαν Γκόσλινγκ), οι οποίοι συνεργάζονται με μοναδικό σκοπό να διαλύσουν τον κόσμο του Κόεν. 
Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Ρούμπεν Φλάισερ (Zombieland), το Gangster Squad παρουσιάζει τα γεγονότα γύρω από τις προσπάθειες των αντρών του LAPD να πάρουν πίσω την πόλη τους από τα χέρια ενός από τους πιο επικίνδυνους μαφιόζους όλων των εποχών.
Το σενάριο είναι του Γουίλ Μπιλ και βασίζεται σε σειρά άρθρων του Πολ Λίμπερμαν με τίτλο «Ιστορίες από την Ομάδα των Γκάνγκστερ». 

 

cinepivates

Συντακτική ομάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *