ΕΠΙΚΑΙΡΑ

To «αυτο-ντοκιμαντέρ» της Μπιγιονσέ. Ασε μας κουκλίτσα μου…

Η Μπιγιονσέ, ναι αυτή η Νόουλς,  γυρίζει μόνη της ντοκιμαντέρ για τη ζωή της και προσεχώς θα προβληθεί στους τηλεοπτικούς δέκτες. Το αυτοβιογραφικό πορτρέτο της αοιδού, που ανακοινώθηκε τον περασμένο Αύγουστο, θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Φεβρουαρίου 2013 (αφού έχει επιβιώσει κι αυτή από την συντέλεια, βλέπε προφητεία των Μάγια) στο αμερικανικό καλωδιακό κανάλι ΗΒΟ.

Χθες, το ΗΒΟ ανακοίνωσε την συμφωνία για την φιλοξενία του προγράμματος, δίνοντας υπόσχεση για μία «αποκαλυπτική ταινία» με μία «άνευ προηγουμένου πρόσβαση» στη ζωή της Μπιγιονσέ και της οικογένειάς της, συμπεριλαμβανομένων του συζύγου της Jay – Z και της κόρης τους Blue Ivy.

Το ντοκιμαντέρ θα ενσωματώνει βίντεο από συναυλίες, στιγμιότυπα από τα παρασκήνια των βίντεο κλιπ της και στιγμές από την ζωή της τραγουδίστριας, με υλικό και από την παιδική της ηλικία στο Χιούστον, όπου μεγάλωσε.

«Μερικά από τα πιο αγαπημένα μου σόου προβάλλονται στο ΗΒΟ και είμαι ενθουσιασμένη που η ταινία μου θα είναι μέρος αυτού του προγράμματος. Αυτή η ταινία είναι κάτι πολύ δικό μου και έπρεπε να βρίσκεται στο σωστό “σπίτι”», δήλωσε η Μπιγιονσέ.

Παρόλο που η συμπαθής κατά τα άλλα τραγουδίστρια έχει ασχοληθεί με την σκηνοθεσία μουσικών βίντεο, αυτή είναι η πρώτη της μεγάλου μήκους παραγωγή… Τώρα εμείς τι να πούμε… Άντε και Σκορτσέζε σου ευχόμαστε!

Ναυσικά Διαμαντοπούλου

Αρχισε να βλέπει σινεμά αργά για την ηλικία της. Πριν την εντυπωσιάσει κάποια ταινία είδε διάφορες ασχετες, γλυκανάλατες και «κουλές». Εκεί που ανακάλυψε οτι το σινεμά μπορεί να την συγκινήσει ήταν όταν είδε το «Δωμάτιο του γιου μου». Την μαγεία του παγκόσμιου κινηματογράφου την ανακάλυψε σε movie therapy μετά από ενα δυνατό πατατράκ….Και η συνέχεια γνωστη…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *