ΕΠΙΚΑΙΡΑΤαινίες της Εβδομάδας

Οι ταινίες της εβδομάδας (15/11/2012)

Μόλις δύο ταινίες κάνουν αυτή την εβδομάδα πρεμιέρα στις αίθουσες. Ανάμεσά τους το τελευταίο μέρος της σειράς ταινιών Twilight με τίτλο Χαραυγή: Μέρος 2ο που έκανε σταρ τους πρωταγωνιστές Ρόμπερτ Πάτινσον και Κρίστεν Στούαρτ.

Χαραυγή: Μέρος 2ο

Η Μπέλα είναι πλέον βρικόλακας και μητέρα της Ρενέσμι, ενός παράξενου πλάσματος που μεγαλώνει εξαιρετικά γρήγορα. Τα προβλήματά της, ωστόσο, δεν έχουν τελειώσει, καθώς κατά της οικογένειας Κάλεν στρέφεται μια οικογένεια βρικολάκων που δεν βλέπει με καλό μάτι την άφιξη της μικρής κόρης του Έντουαρντ και της Μπέλα. Το τελευταίο μέρος της σειράς δεν αναμένεται να είναι πιο πρωτότυπο από τα προηγούμενα, ενώ απευθύνεται κυρίως σε νεανικό κοινό που αρέσκεται σε ιστορίες βαμπίρ και λυκανθρώπων.

Οδηγός Ιδεολογίας για Διεστραμμένους

Οι δημιουργοί του «Κινηματογραφικός Οδηγός για Διεστραμμένους», επιστρέφουν αυτή τη φορά με έναν «Οδηγό Ιδεολογίας για Διεστραμμένους». O φιλόσοφος Σλαβόι Ζίζεκ και η σκηνοθέτης Σόφι Φάινς, χρησιμοποιούν τη μεταφορά της κινηματογραφικής γλώσσας για να παρουσιάσουν ένα ταξίδι στην καρδιά του ορισμού της Ιδεολογίας – αυτή τη συλλογική φαντασία που σχηματίζει την εικόνα που έχουμε για τον κόσμο, τις θεωρίες και τα πιστεύω μας.

cinepivates

Συντακτική ομάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *