Uncategorized

Ο Γουόρεν Μπίτι και οι γυναίκες του….

Σχεδόν 13.000 γυναίκες πέρασαν από τη ζωή του γόη του του Χόλιγουντ Γουόρεν Μπίτι, σύμφωνα με μία νέα βιογραφία.

Η εφημερίδα New York Post αποκάλυψε τη Δευτέρα λεπτομέρειες από το βιβλίο “Σταρ: Πώς ο Γουόρεν Μπίτι Αποπλάνησε την Αμερική”.

Ο συγγραφέας του, Ρον Μπίσκιντ, ο οποίος υποστηρίζει ότι εξουσιοδοτήθηκε από τον ίδιο τον ηθοποιό και σκηνοθέτη να γράψει τη βιογραφία, είπε ότι με μία απλή καταμέτρηση έφθασε στις 12.775 ερωμένες στη διάρκεια της ζωής του 72χρονου Μπίτι, που σύμφωνα με το βιβλίο είχε την πρώτη του ερωτική επαφή σε ηλικία περίπου 20 ετών.

Ο Γούντι Αλεν έχει πει ότι εάν πίστευε στη μετενσάρκωση θα ήθελε να επιστρέψει ως τα «δάχτυλα του Γουόρεν Μπίτι». Αυτά τα δάχτυλα που πριν αφοσιωθούν στην Ανέτ Μπένινγκ το 1992, άγγιξαν εκατοντάδες γυναίκες. Είχε σχέση με μερικές από τις πιο διάσημες σταρ: Τζέιν Φόντα, Τζόαν Κόλινς, Μαντόνα, Νταιάν Κίτον, Τζούλι Κρίστι, Mπριζίτ Mπαρντό, Tζόαν Kόλινς, Mπάρμπρα Στρέιζαντ, Nάταλι Γουντ, Γκόλντι Xόουν. Ακόμα και με τη Βίβιαν Λι φλέρταρε ο αθεράπευτος… πλέιμποϊ.

«Eπειδή χρειάζεται κανείς ένα ποτήρι γάλα δεν πάει να αγοράσει ολόκληρη την αγελάδα» ήταν η άποψή του για τον γάμο.

Τι λένε όμως μερικές από τις γυναίκες του; Η Ντ.Κίτον έλεγε ότι το σπουδαίο στον Γ.Μπίτι δεν ήταν το πως χειρίζεται μια γυναίκα στο κρεβάτι, αλλά «το ότι πηδάει το μυαλό σου».

Το βιβλίο επικαλείται μία κομπάρσο στην ταινία του 1974 “Υπόθεση Πάραλλαξ”, η οποία περιγράφει πώς έβλεπε δεκάδες γυναίκες να επισκέπτονται το καμαρίνι του ηθοποιού: “Κάποια από τα κορίτσια δεν ήταν ιδιαίτερα ελκυστικά. Κάποιες ήταν παχουλές, άλλες είχαν μουστάκι, σπιράκια, ελιές ή άλλες ατέλειες”.

Σε ανακοίνωσή του, πάντως, στην Huffington Post, ο δικηγόρος του Μπίτι, Μπέρτραμ Φιλντς, αρνείται ότι υπήρξε εξουσιοδότηση του ηθοποιού για τη βιογραφία.

Σατίν

cinepivates

Συντακτική ομάδα

5 σκέψεις σχετικά με το “Ο Γουόρεν Μπίτι και οι γυναίκες του….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *