Uncategorized

Ο σκηνοθέτης… «φάντασμα»

Μπορεί ο Ρομάν Πολάνσκι να βρίσκεται «εγκλωβισμένος» στο σαλέ του στις Αλπεις, μετά τη σύλληψή του στην Ελβετία, οι εξελίξεις όμως τρέχουν για τη νέα του ταινία με τίλτο «The Ghost Writer».

Ήρωας της ταινίας είναι ένας συγγραφέας (Γιούαν ΜακΓρέγκορ), ο οποίος έχει αναλάβει να επιμεληθεί τα απομνημονεύματα του Ανταμ Λανγκ, πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας (Πιρς Μπρόσναν).

Ο χαρακτήρας του Μακ Γκρέγκορ καλείται να αντικαταστήσει έναν άλλο συγγραφέα που πνίγηκε μυστηριωδώς. Η ζωή του θα τεθεί σε κίνδυνο όταν αποκαλύπτει μυστικά που θα έπρεπε να μείνουν κρυμμένα.

Ο Ρ.Πολάνσκι ολοκλήρωσε την ταινία από τη φυλακή και κέρδισε το βραβείο σκηνοθεσίας του Φεστιβάλ Βερολίνου.

Τάιλερ

cinepivates

Συντακτική ομάδα

5 σκέψεις σχετικά με το “Ο σκηνοθέτης… «φάντασμα»

  • Ο αγαπημένος μου σκηνοθέτης 🙂 Μακάρι να είναι καλή η ταινία. Μου θυμίζει Chinatown, που δεν είναι από τις αγαπημένες μου του ίδιου αλλά και πάλι υπέροχη. Αν έχει έστω και ελάχιστη από τη δυναμική της θα είναι τρομερή!

    Σχολιάστε
  • @ Annie_Hall Πιο πάνω από Ταραντίνο;; :p Η δουλειά του μου αρέσει πάρα πολύ.. Μακάρι να έχει επιστρέψει στον παλιό καλό εαυτό του. Λατρεύω το Chinatown, από τις αγαπημένες μου!!

    Τάιλερ

    Σχολιάστε
  • Βασικά ο Ταραντίνο είναι ο αγαπημένος σαν σύνολο(σκηνοθέτης, προσωπικότητα, άντρας). Θεωρώ όμως καλύτερο τον Πολάνσκι και τις ταινίες του τις λατρεύω όσο λίγες(αγαπημένη μου όλων των εποχών είναι ο Ένοικος).

    Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *