Uncategorized

Το Όσκαρ έρχεται, ο άντρας…φεύγει!

Εισαι ηθοποιός, παίζεις σε χολιγουντιανές παραγωγές και είσαι παντρεμένη; Τότε μην κάνεις καν τον κόπο να δώσεις ερμηνεία για Οσκαρ.
Το εκαναν κι αλλες και τους βγήκε ξινό κι από τη μύτη. Τζάμπα η haute couture, η μακιγιέζ, η κομμώτρια και το Chopard στο αυτί, το κλάμα στο and the oscar goes to…
Ε, ναι λοιπόν. Και το Οσκαρ έχει την κατάρα του. Δεν πρόλαβε η ερμη η Σάντρα Μπούλοκ να βάλει στο σκρίνιο της το πολυπόθητο αγαλματάκι και να σου οι αποκαλύψεις για τις εξωσυζυγικές περιπέτειες του συζύγου της Τζέσε Τζέιμς με ενα μοντέλο τίγκα στο τατουάζ, ονόματι Μισέλ ΜακΓκι.
Το μοντέλο δήλωσε σε περιοδικό ότι εκείνη και ο Τζέσε έκαναν σεξ δύο ή τρεις φορές την ημέρα που συναντήθηκαν για πρώτη φορά, τις ημέρες που η ανυποψίαστη Σάντρα βρισκόταν εκτός για τα γυρίσματα της ταινίας «The Blind side» για την οποία κέρδισε και το Οσκαρ (που μαύρη η ώρα και η στιγμή θα μονολογεί. «Δεν εμενα καλύτερα με το Χρυσό Βατόμουρο»;)
Ωστόσο, η Κατάρα του Χρυσού Αγαλματιδίου δεν χτύπησε μόνο την γοητευτική Σάντρα. Αυτή απότελεί το έκτο «θύμα».
Ενα χρόνο πριν, η Κέιτ Γουίνσλετ κέρδισε το Οσκαρ Α’ γυναικείου ρόλου για την ταινία «Σφραγισμένα Χείλη», όμως φέτος εκείνη και ο σύζυγός της Σαμ Μέντες αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους, μετά από περίπου επτά χρόνια έγγαμου βίου.
Επίσης, μόλις ήρθε το Οσκαρ, έφυγε ο άντρας και της Χίλαρι Σουάνκ, και της Χάλι Μπέρι, και της Ρις Ουίδερσπουν, καθώς και της «Pretty Woman», Τζούλια Ρόμπερτς.
Μένει λοιπόν να αποδειχθεί αν η κατάρα θα συνεχιστεί ή η Μπούλοκ θα είναι το τελευταίο θύμα. Οψόμεθα.
Καλό κουράγιο στις «φρεσκοχωρισμένες»…
Σατίν

cinepivates

Συντακτική ομάδα

3 σκέψεις σχετικά με το “Το Όσκαρ έρχεται, ο άντρας…φεύγει!

  • Χαχαχαχα…
    Α ρε δόλια Σάντρα.. εγώ λέω να το δίνουν με ανάθεση κατευθείαν στην Μέριλ Στριπ που είναι 3000 χρόνια παντρεμένη και δεν κινδυνεύει… :p

    Τάιλερ

    Σχολιάστε
  • Εμ τι,όλα καλά θα της πηγαίνουν σε αυτή τη ζωή;Αν πίστευα στο θεό,θα έλεγα ότι υπάρχει Θεία Δίκη!Οπότε,τώρα περιμένουμε την νέα της ταινία με τίτλο:The Assassination of Jesse James by his ex-wife Sandra Bullock.

    Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *