ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ο Άνταμ Ντράιβερ στη νέα ταινία του Τζιμ Τζάρμους

driver

Ο Τζιμ Τζάρμους συνεργάζεται με άτομα τόσο cool όσο είναι και ο ίδιος -απλά αναφέρουμε τα ονόματα Τίλντα Σουίντον και Τομ Χίντλεστον. Από την άλλη, ο Άνταμ Ντράιβερ αποδεικνύει ότι είναι ηθοποιός που δεν έχει πρόβλημα μετά το Star Wars να αναλάβει ρόλο σε μία μικρότερη (αλλά όχι και λιγότερο σπουδαία) ταινία.

No 799231 - jarmushΈτσι, η συνεργασία των δύο αποτελεί απλά ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Συγκεκριμένα, ο Ντράιβερ θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία του Τζάρμους, Paterson που περιγράφεται ως μία «ειρωνική κωμωδία». Στην ταινία θα πρωταγωνιστεί, επίσης, η Ιρανή ηθοποιός Γκολσιφτέ Φαραχανί.

Την παραγωγή της ταινίας έχουν αναλάβει τα Amazon Studios και η K5 International.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Amazon Studios κινούνται ιδιαιτέρως «επιθετικά» στον τομέα της κινηματογραφικής παραγωγής. Πρόσφατα αγόρασε το Elvis & Nixon με τους Κέβιν Σπέισι – Μάικλ Σάνον, καθώς και την κωμωδία εποχής Love & Friendship με την Κέιτ Μπεκινσέιλ και την Κλοέ Σεβινί.

«Η στήριξη του Amazon για τον Τζιμ και την ταινία δείχνει όχι μόνο μια πραγματική πίστη στο σπουδαίο κινηματογραφικό ταλέντο, αλλά και τη δέσμευση να δώσουν στην ταινία τεράστια στήριξη, για να επιτρέψουν στο Paterson να φτάσει στο μεγαλύτερο δυνατό κοινό» είπε εκ μέρους της Κ5 ο Καρλ Κλίφτον.

 

cinepivates

Συντακτική ομάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *