ΜΗΧΑΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣΠροσεχώς

Λάρα Κροφτ: Επιστροφή στις κινηματογραφικές αίθουσες

Η καινούργια ταινία βασισμένη στο γνωστό βιντεοπαιχνίδι μπορεί να είχε καθυστερήσει λίγο, ωστόσο, τα πράγματα φαίνεται να πήραν τον δρόμο τους μόλις η βραβευμένη με Όσκαρ Αλίσια Βικάντερ ανακοίνωσε ότι θα αντικαταστήσει την Αντζελίνα Τζολί στον ρόλο της Λάρα Κροφτ.

Η ταινία θα στηρίζεται στα πρόσφατα αναπροσαρμοσμένα βιντεοπαιχνίδια της «Tomb Raider», με μια πιο ρεαλιστική προσέγγιση συγκριτικά με τα προηγούμενα. Η ταινία θα παρουσιάζει την ιστορία της Λάρα Κροφτ, μιας νέας και αδοκίμαστης αρχαιολόγου που αναλαμβάνει την πρώτη της αποστολή.

Η MGM και η Warner Bros ανακοίνωσαν ότι θα ξαναβγεί στις αίθουσες στις 16 Μαρτίου του 2018. Ο Ρόουρ Ουθάουγκ θα είναι υπεύθυνος για την σκηνοθεσία και τα γυρίσματα είναι πιθανό να ξεκινήσουν στις αρχές του νέου έτους.

Κατερίνα Σιδηροπούλου

Οι πρώτες ταινίες ήταν τα κλασικά κινούμενα σχέδια της Disney. Έπειτα ήρθε η «Ελισάβετ» και τότε μπήκε δειλά στον κόσμο του κινηματογράφου. Ώσπου, στο πανεπιστήμιο ήρθε ο καλός βωβός κινηματογράφος και άλλα αριστουργήματα της έβδομης τέχνης. Και κάπως έτσι, ξεκίνησε ο κινηματογραφικός της εθισμός!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *