ΘΕΜΑΤΑΦεστιβάλ

Animasyros Tour 2015 – 2016: πρώτη στάση στην Σύρο

Το Διεθνές Φεστιβάλ + Αγορά Κινουµένων Σχεδίων Animasyros διοργανώνει στις 9 και 10 Μαρτίου ένα διήμερο προβολών βραβευμένων ταινιών animation για παιδιά και ενήλικες καθώς και εφαρµοσµένων εργαστηρίων κινουμένων σχεδίων για παιδιά  και άτοµα µε αναπηρία. Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις του φεστιβάλ είναι δωρεάν.

anima

Επίσης θα υπάρχει ένα πρόγραµµα µε τίτλο «Νεολαία σε Κίνηση», στο οποίο εκπρόσωποι φορέων που δραστηριοποιούνται σε θέματα νεολαίας θα παρουσιάσουν ευρωπαϊκές πρωτοβουλίες κινητικότητας και ευκαιρίες για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας των νέων της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον τοµέα της πολιτιστικής βιομηχανίας.

Στα πλαίσια του φεστιβάλ θα υπάρχουν και διάφορα εργαστήρια που θα διαδέχονται απογευματινές και βραδινές προβολές κινουµένων σχεδίων για παιδιά και ενήλικες, που έχουν προβληθεί και ξεχωρίσει στο παρελθόν. Ανάµεσά τους η επιλογή των καλύτερων ταινιών του animasyros 8.0.

Κατερίνα Σιδηροπούλου

Οι πρώτες ταινίες ήταν τα κλασικά κινούμενα σχέδια της Disney. Έπειτα ήρθε η «Ελισάβετ» και τότε μπήκε δειλά στον κόσμο του κινηματογράφου. Ώσπου, στο πανεπιστήμιο ήρθε ο καλός βωβός κινηματογράφος και άλλα αριστουργήματα της έβδομης τέχνης. Και κάπως έτσι, ξεκίνησε ο κινηματογραφικός της εθισμός!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *