ΜΗΧΑΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣΦωτογραφίες

Πώς θα μοιάζει το σίκουελ του Blade Runner;

Ο Ντενί Βιλνέβ (Sicario: ο ΕκτελεστήςPrisoners) σκηνοθετεί το σίκουελ του Blade Runner.

Το πρώτο artwork έκανε την εμφάνισή του και μάς προετοιμάζει για ένα σύμπαν κοντινό -αισθητικά τουλάχιστον- σε εκείνο της κλασικής ταινίας του Ρίντλεϊ Σκοτ.

Το ρεπεράζ της ταινίας έχει προγραμματιστεί για αυτό το μήνα.

Το sequel τοποθετείται μερικές δεκαετίες μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, με τον Χάρισον Φορντ να επιστρέφει στον ρόλο του Ρικ Ντεκάρτ.

Concept art from the Untitled Blade Runner Sequel.
Concept art from the Untitled Blade Runner Sequel.

Το σενάριο της ταινίας είναι γραμμένο από τον Χάμπτον Φάντσερ και τον Μάικλ Γκριν, πατώντας πάνω στην αρχική ιστορία του Φάντσερ και του Ντέιβιντ Πιπλς που με τη σειρά του βασίστηκε στη νουβέλα του Φίλιπ Κ. Ντικ «Do Androids Dream of Electric Sheep». 

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Ράιαν Γκόσλινγκ και Ρόμπιν Ράιτ.

Μιλώντας για την ταινία, ο Ντενί Βιλνέβ σημειώνει: «Πάντα με έλκυαν ταινίες επιστημονικής φαντασίας με στιβαρό όραμα που μας οδηγούσαν σε μοναδικούς παράλληλους κόσμους, και το αυθεντικό Blade Runner είναι μακράν η καλύτερη του είδους όλων των εποχών. Ο Ρίντλεϊ Σκοτ ευφυώς ενέπλεξε την επιστημονική φαντασία με το νουάρ στοιχείο για να δημιουργήσει αυτή τη μοναδική σπουδή πάνω στην ανθρώπινη ύπαρξη. Το καινούργιο Blade Runner είναι μια επέκταση της πρώτης ταινίας μερικές δεκαετίες αργότερα».

cinepivates

Συντακτική ομάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *