ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ο Φασμπέντερ αποκαλύπτεται ως assassin στο Assassin′s Creed

Ο Μάικλ Φασμπέντερ φορά τη στολή του Assassin’s Creed και βρίσκεται στο πλευρό της Αριάν Λαμπέντ στην πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα της ταινίας που βασίζεται στο γνωστό βιντεοπαιχνίδι.

Ο Φασμπέντερ ερμηνεύει τον Κάλουμ Λιντς, έναν χαρακτήρα που δεν υπάρχει στα παιχνίδια, αλλά του οποίου οι γενετικές μνήμες ξυπνούν αποκαλύπτοντας ότι οι πρόγονοί του ήταν σπουδαίοι assassins.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ταινία, η οποία θα βγει στις αίθουσες σε έναν χρόνο, τον Δεκέμβριο του 2016, πρωταγωνιστεί εκτός από την Αριάν Λαμπέντ και η Μαριόν Κοτιγιάρ. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Τζάστιν Κούρτσελ, σκηνοθέτης του Μακμπέθ.

Μιλώντας στο Entertainment Weekly, το οποίο δημοσιεύει και την πρώτη αυτή φωτογραφία με την Αριάν Λαμπέντ, ο Φασμπέντερ παραδέχεται ότι δεν είχε παίξει ποτέ τα παιχνίδια πριν τον προσεγγίσουν για τον ρόλο το 2012.

Η συμπρωταγωνίστριά του Αριάν Λαμπέντ, μιλώντας στο in.gr τον Οκτώβριο -με αφορμή την έξοδο του The Lobster στη χώρα μας- σημείωνε: «Εγώ ερμηνεύω την assassin (δολοφόνο) στο παρελθόν και η Μαριόν Κοτιγιάρ ερμηνεύει την assassin στο μέλλον. Με τον Μάικλ (Φασμπέντερ) έχω συνεργαστεί πολύ, έχουμε κάνει μαζί γυρίσματα επί πέντε εβδομάδες. Η συνεργασία με τον Μάικλ ήταν πολύ καλή, ο ίδιος είναι και παραγωγός της ταινίας. Αυτή η ταινία είναι το «μωρό» του, την ετοιμάζει εδώ και τέσσερα χρόνια».

Για όσους δεν γνωρίζουν πολλά πράγματα για το παιχνίδι της Ubisoft να σημειώσουμε ότι είναι μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές βιντεοπαιχνιδιών, έχει πουλήσει περισσότερα από 73 εκατομμύρια αντίτυπα και έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν βιβλία, μικρού μήκους animation, ακόμα και μία εγκυκλοπαίδια για τη σειρά.

cinepivates

Συντακτική ομάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *