ΜΗΧΑΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣΤρέιλερ

Το Assassin’s Creed έχει τρέιλερ

Αριάν Λαμπέντ και Μάικλ Φασμπέντερ επιδίδονται σε ακροβατικά στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας Assassin’s Creed.

Η ταινία -πρότζεκτ πάθους για τον γερμανο-ιρλανδό ηθοποιό- βασίζεται φυσικά στα δημοφιλή βιντεοπαιχνίδια. Ο Φασμπέντερ ερμηνεύει τον Κάλουμ Λιντς, έναν άνδρα που ανακαλύπτει ότι κατάγεται από έναν δολοφόνο του 15ου αιώνα ονόματι Αγκιλάρ. Ο Λιντς αναγκάζεται να εργαστεί για έναν πολυεθνικό κολοσσό που ονομάζεται Abstergo Industries, ο οποίος θέλει να έχει πρόσβαση στις αναμνήσεις του Λιντς. Στόχος είναι να βρεθεί ο τρόπος που οι Assassin (η σέχτα δολοφόνων) πολεμούσαν την νέμεσή τους, τους Templar, καθώς η μάχη αφορά (τι άλλο;) την επιβίωση της ανθρωπότητας.

assassinscreedmoviemay102

Για τους γνώστες του παιχνιδιού, να πούμε ότι στην ταινία δεν βλέπουμε ως χαρακτήρα τον Ντέσμοντ Μάιλς, ο οποίος στα παιχνίδια μάς παρουσιάζει το origin story του Assassin’s Creed, αν και από το τρέιλερ καταλαβαίνουμε ότι η ταινία έχει αντλήσει μεγάλη έμπνευση από την ιστορία του.

Το τρέιλερ δείχνει ότι το ύφος της ταινίας είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό εμπνευσμένο από την αισθητική των βιντεοπαιχνιδιών και αποκαλύπτει σκηνές δράσεις, στις οποίες συμμετέχουν ο Φασμπέντερ και η Αριάν Λαμπέντ, ενώ η Μαριόν Κοτιγιάρ είναι αυτή που στον κόσμο του μέλλοντος ξεναγεί τον Λιντς στις αναμνήσεις του.

michael-fassbender-ariane-labed-assassins-creed-past

Στη σκηνοθεσία βρίσκουμε τον Τζάστιν Κούρτσελ, με τον οποίο Κοτιγιάρ και Φασμπέντερ είχαν συνεργαστεί και στο Macbeth. Όπως και η μεταφορά του έργου του Σαίξπηρ ήταν αρκετά στυλιζαρισμένη, έτσι και εδώ βλέπουμε ότι το στυλιζάρισμα έχει τον βασικό λόγο. Το πρώτο τρέιλερ δεν μας αποκαλύπτει και πολλά για την υπόθεση, επικεντρώνεται κυρίως στη δράση. Στα αρνητικά να σημειώσουμε το τραγούδι του τρέιλερ, η παρουσία του οποίου είναι μάλλον υπερβολικά «έντονη».

Φαίνεται, όμως, ότι οι φαν του βιντεοπαιχνιδιού μάλλον  θα απολαύσουν την ταινία.

cinepivates

Συντακτική ομάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *