ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Avengers 2: Έχουν κακό και τον λένε… Θάνο;

Μα είναι όνομα αυτό για κακό; Σαν να λέμε ότι τον λένε Μήτσο. Και όμως. Οι φήμες θέλουν τον Θάνο (ή καλύτερα τον Thanos) να γίνεται η νέμεσις των Εκδικητών στη δεύτερη ταινία που ετοιμάζει με φουλ τις μηχανές ο Τζος Γουέντον.

Για τους μη μυημένους ο Thanos παραπέμπει στον Θάνο το Κολοκυθάκι της Φρουτοπίας. Για τους μυημένους πάλι, είναι ο γιος των Μέντορ και Σούι-Σαν αρχικών αποίκων Eternals του φεγγαριού του Κρόνου, Τιτάνα. Ο Thanos έχει γεννηθεί παραμορφωμένος και τερατώδης σε σχέση με τους άλλους Eternals (ειδικά συγκρινόμενος με τον αδελφό του Starfox).

Επισήμως δεν έχει επιβεβαιωθεί, ωστόσο πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν ότι αυτός είναι ο κακός της νέας ταινίας. Μιλώντας στο Empire, ο Τζος Γουέντον δεν το επιβεβαίωσε, ωστόσο αναφέρθηκε σε «εκείνον» (που σημαίνει ότι ο κακός που θα δούμε θα είναι αρσενικού φύλου και όχι θηλυκού).

Η θεωρία για τον Thanos ενισχύεται από τους τίτλους τέλους των πρώτων Εκδικητών.

Εν τω μεταξύ, στην ομάδα των Εκδικητών θα προστεθούν δύο… αδέλφια.

Πρόκειται για τους Quicksilver και Scarlet Witch. Τον πρώτο θα χρησιμοποιήσει και ο Μπράιαν Σίνγκερ στην ταινία του X-Men: Days Of Future Past.

Για όσους δεν διαβάζουν τα κόμικ, οι δύο ήρωες είναι παιδιά του Magneto (ναι, του γνωστού από το σύμπαν των X-Men –εξ ου και η ανακοίνωση του Σίνγκερ-) και της τσιγγάνας συζύγου του, Μάγκντα, η οποία ήταν επίσης κρατούμενη στο Άουσβιτς. Είναι πολύ πιθανό ότι στο Avengers 2 δεν θα τους δούμε ως παιδιά του Μαγκνίτο, ούτε ότι θα αναφέρεται ότι πρόκειται για μεταλλαγμένους.

 Επίσης, δεν έχει γίνει γνωστό εάν στο νέο X-Men ο Quicksilver θα εμφανίζεται ως ένας εκ των Εκδικητών.

  • Διαβάστε επίσης:

Justice League το 2015

Justice League η απάντηση στους Avengers

Την κριτική των Εκδικητών

Οι εκδικητές: η ισχύς εν τη ενώσει

Αγγελική Στελλάκη

Η πρώτη ταινία που είδε σε κινηματογραφική αίθουσα ήταν το Χορεύοντας με τους Λύκους. Κατά τη διάρκεια του οποίου διάβαζε Μίκι Μάους, σπάζοντας τα νεύρα όλων. Σε σινεφίλ μονοπάτια οδηγήθηκε όταν, κατά τη διάρκεια μοναχικών κινηματογραφικών βραδινών περιπλανήσεων, διαπίστωσε ότι νοιώθει μια παράξενη ευτυχία, κάθε φορά που τα φώτα χαμηλώνουν, ο ήχος του προτζέκτορα πλημμυρίζει το χώρο και μυρωδιά ποπ κορν ξεχύνεται στην αίθουσα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *