ΕΠΙΚΑΙΡΑΚινηματογραφικά Νέα

Barracuda: Η νέα ταινία του Αντόνιο Μπαντέρας κάνει γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη

Η Θεσσαλονίκη και πολλές άλλες πόλεις της κεντρικής Μακεδονίας θα είναι οι τοποθεσίες γυρισμάτων για την νέα ταινία του Αντόνιο Μπαντέρας. Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, μετά τη συνάντηση που είχε με τους παραγωγούς της ταινίας δήλωσε ότι τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν σε δύο εβδομάδες.

Σύμφωνα με τον Robert Van Norden, τον Αμερικανό παραγωγό της Millennium Media, το “Barracuda” θα γυριστεί στη Θεσσαλονίκη, στην Περαία, στη Θέρμη, στο Δέλτα Αξιού και στις γύρω περιοχές. Αυτό που θα πρέπει να σημειώσουμε είναι πως οι περιοχές – σκηνικά που έχουν επιλεγεί, θα διαμορφωθούν έτσι ώστε να θυμίζει το Μαϊάμι των ΗΠΑ.

Το σενάριο της ταινίας, που θα μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη ο Ρίτσαρντ Χιουζ, αφορά έναν άνδρα που εδώ και αρκετά χρόνια είναι εγκληματίας και πρέπει να πολεμήσει τους δικούς του ανθρώπους, προκειμένου να σώσει ένα μικρό κορίτσι.

Εξαιτίας, λοιπόν, της μεγάλης χολιγουντιανής παραγωγής αναζητούνται 1000 βοηθητικοί ηθοποιοί. Οι ενδιαφερόμενοι/ες για εργασία μπορούν να επικοινωνούν με το Film Office στη Θεσσαλονίκη στο e-mail: filmoffice@pkm.gov.gr με την ένδειξη «Για την ταινία “Barracuda”/Βοηθητικοί ηθοποιοί». Το e-mail θα πρέπει οπωσδήποτε να περιλαμβάνει ονοματεπώνυμο, κινητό τηλέφωνο, φωτογραφία και e-mail επικοινωνίας με τον/την ενδιαφερόμενο/η. Να τονιστεί ακόμη ότι κάθε συμμετοχή αφορά 12 ώρες γυρισμάτων. Κάθε ημέρα γυρίσματος αμείβεται με 35 ευρώ και την ανάλογη ασφαλιστική κάλυψη.

Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένονται να διαρκέσουν 5 εβδομάδες.

Κατερίνα Σιδηροπούλου

Οι πρώτες ταινίες ήταν τα κλασικά κινούμενα σχέδια της Disney. Έπειτα ήρθε η «Ελισάβετ» και τότε μπήκε δειλά στον κόσμο του κινηματογράφου. Ώσπου, στο πανεπιστήμιο ήρθε ο καλός βωβός κινηματογράφος και άλλα αριστουργήματα της έβδομης τέχνης. Και κάπως έτσι, ξεκίνησε ο κινηματογραφικός της εθισμός!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *