ΕΠΙΚΑΙΡΑΚινηματογραφικά Νέα

Choose your own adventure: Η Fox μπαίνει δυναμικά στο διαδραστικό θέαμα

Η 20th Century Fox, σε επίσημη ανακοίνωσή της, επιβεβαίωσε την συνεργασία της με την Kino Industries προκειμένου να παρουσιάσουν ένα νέο app που θα προσφέρει το απόλυτο διαδραστικό θέαμα.

choose-your-own-adventuremovie!

Το νέο app θα ονομάζεται CtrlMovie και θα δίνει τη δυνατότητα στους θεατές μιας ταινίας να ψηφίζουν για το πώς αυτή θα εξελιχθεί και ανάλογα με την ψηφοφορία, η υπόθεση θα προχωρά. Ο στόχος αυτού του σχεδίου είναι, αναμφισβήτητα η διάδραση μεταξύ κοινού και ταινίας, κάτι που σταδιακά εμφανίζεται στα κινηματογραφικά δρώμενα.

Η Fox θέλει να λανσάρει το συγκεκριμένο σχέδιο με την ταινία «Choose Your Own Adventure», που είναι βασισμένη στη σειρά βιβλίων της δεκαετίας του 1980 και επέτρεψε στους αναγνώστες να επιλέξουν διάφορες σεναριακές καταλήξεις. Η ταινία βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ακόμα, με τους Τζον Ντέιβις, Τζον Φοξ, Γκρεγκ Μπερλάντι, Σάρα Σέχτερ και Σάνον Γκίλιγκαν να βρίσκονται πίσω από την παραγωγή.

Οι διευθυντές της Kino Industries θα λειτουργήσουν ως εκτελεστικοί παραγωγοί, ενώ περισσότερες πληροφορίες για την διαδραστική ταινία της Fox θα δοθούν στο προσεχές μέλλον.

Κατερίνα Σιδηροπούλου

Οι πρώτες ταινίες ήταν τα κλασικά κινούμενα σχέδια της Disney. Έπειτα ήρθε η «Ελισάβετ» και τότε μπήκε δειλά στον κόσμο του κινηματογράφου. Ώσπου, στο πανεπιστήμιο ήρθε ο καλός βωβός κινηματογράφος και άλλα αριστουργήματα της έβδομης τέχνης. Και κάπως έτσι, ξεκίνησε ο κινηματογραφικός της εθισμός!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *