ΕΠΙΚΑΙΡΑΚινηματογραφικά Νέα

Ο Κλιντ Ιστγουντ κάνει ταινία για επίθεση σε τρένο του Παρισιού

u

Ο Κλιντ Ίστγουντ, μετά το «Sully», ετοιμάζεται να επιστρέψει στα κινηματογραφικά του καθήκοντα, αυτή τη φορά με το ευαίσθητο θέμα των τρομοκρατικών επιθέσεων.

Η νέα του ταινία, που θα φέρει τον τίτλο «The 15:17 to Paris», βασίζεται στο βιβλίο «The 15:17 to Paris: The True Story of a Terrorist, a Train, and Three American Heroes» των Αντονι Σάντλερ, Αλεκ Σκαρλάτος, Σπένσερ Στόουν και Τζέφρι Ε. Στερν.

Ο Ίστγουντ θα παρουσιάσει τα γεγονότα γύρω από το μακελειό που αποτράπηκε το 2015 σε γαλλικό τρένο, το οποίο έληξε με τον τραυματισμό τεσσάρων ανθρώπων, αλλά ευτυχώς χωρίς νεκρούς.

Οι Άλεκ Σκαρλάτος, Σπένσερ Στόουν και Άντονι Σάντλερ, οι τρεις αμερικανοί στρατιώτες που έτυχε να ταξιδεύουν στο τρένο που πήγαινε στο Παρίσι και εξουδετέρωσαν τον ένοπλο που ήθελε να σπείρει το θάνατο, είχαν γίνει ήρωες στη Γαλλία και θα βρίσκονται πιθανότατα στο επίκεντρο της ταινίας.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ποια ονόματα θα επιστρατεύσει ο σκηνοθέτης αυτή τη φορά δεν γνωρίζουμε. Οπότε αναμένουμε…

Κατερίνα Σιδηροπούλου

Οι πρώτες ταινίες ήταν τα κλασικά κινούμενα σχέδια της Disney. Έπειτα ήρθε η «Ελισάβετ» και τότε μπήκε δειλά στον κόσμο του κινηματογράφου. Ώσπου, στο πανεπιστήμιο ήρθε ο καλός βωβός κινηματογράφος και άλλα αριστουργήματα της έβδομης τέχνης. Και κάπως έτσι, ξεκίνησε ο κινηματογραφικός της εθισμός!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *