ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Στην Κύπρο ταξιδεύουν βραβευμένες ταινίες της Δράμας

Σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο θα προβληθούν στις αρχές Φεβρουαρίου οι ταινίες, που διακρίθηκαν το 2015 στο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας περιοδεύει φέτος σε Λευκωσία, Λεμεσό, Πάφο και Λάρνακα.

Οι Κύπριοι φίλοι του κινηματογράφου θα έχουν έτσι την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ταινίες ταλαντούχων κινηματογραφιστών από το σημαντικότερο φεστιβάλ μικρού μήκους ταινιών της Ελλάδας.

38drama001a

Όπως είναι γνωστό εδώ και δεκαπέντε χρόνια οι βραβευμένες και διακριθείσες ταινίες του ετήσιου Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας εντάσσονται σε ένα «πολύπλευρο πολιτισμικό ταξίδι» επαφής με το κινηματογραφόφιλο κοινό, το οποίο κάθε χρόνο επιβεβαιώνει το ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον του για τη «μικρή φόρμα».

Η Γερμανία, η Αίγυπτος, η Κύπρος, η Σερβία, η Ιταλία, η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, καθώς και 60 πόλεις της ελληνικής περιφέρειας αποτελούν σταθμούς και προορισμούς του ταξιδιού αυτού.

Συνδιοργανωτές του Φεστιβάλ στην Κύπρο είναι το υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου και το Θέατρο Ριάλτο Λεμεσού με συνεργάτες όλους τους Κινηματογραφικούς Ομίλους και Λέσχες της Κύπρου.

Οι προβολές θα συνοδεύονται από συζητήσεις στην παρουσία του διευθυντή του Φεστιβάλ Αντώνη Παπαδόπουλου και άλλων φιλοξενουμένων.

cinepivates

Συντακτική ομάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *