ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ο Danny Boyle επιβεβαίωσε το sequel του «Trainspotting»

Στο Telluride Film Festival, όπου ο Danny Boyle παρουσίασε τη νέα του «Steve Jobs» με τον Michael Fassbender στον ρόλο του διάσημου επιχειρηματία, δήλωσε πως το επόμενό του project θα είναι το sequel του «Trainspotting».

trainspotting-original-4Βασισμένο στο λογοτεχνικό έργο του Irvine Welsh, το Trainspotting είναι από τις πιο γνωστές ταινίες του Boyle, η οποία έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την καριέρα του Ewan McGregor αλλά και των άλλων πρωταγωνιστών. Σε δήλωσή του, ο σκηνοθέτης εξέφρασε την επιθυμία να μπορέσουν να συμμετάσχουν όλοι οι ηθοποιοί της πρώτης ταινίας αρκεί να συγχρονιστούν τα προγράμματά τους. Την ίδια επιθυμία έχει και ο McGregor.

Μάλιστα, πριν από δύο χρόνια, ο σεναριογράφος John Hodge είχε ξεκινήσει ήδη να δουλεύει στο βιβλίο του Welsh με τίτλο «Porno», το οποίο ακολουθούσε τους ήρωες του Trainspotting κάποια χρόνια μετά.

Προς το παρόν, λοιπόν, αναμένουμε νέες λεπτομέριες σχετικά με αυτό το project.

Κατερίνα Σιδηροπούλου

Οι πρώτες ταινίες ήταν τα κλασικά κινούμενα σχέδια της Disney. Έπειτα ήρθε η «Ελισάβετ» και τότε μπήκε δειλά στον κόσμο του κινηματογράφου. Ώσπου, στο πανεπιστήμιο ήρθε ο καλός βωβός κινηματογράφος και άλλα αριστουργήματα της έβδομης τέχνης. Και κάπως έτσι, ξεκίνησε ο κινηματογραφικός της εθισμός!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *