ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Εισπρακτική επιτυχία για την «Ντόρι»

finding-doryΜετά τη μεγάλη εισπρακτική επιτυχία στην Αμερική της νέας ταινίας της Disney/Pixar «Ψάχνοντας την Ντόρι», το αγαπημένο ξεχασιάρικο μπλε ψαράκι ήρθε για να σπάσει τα ταμεία και στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, η νέα περιπέτεια της Disney/Pixar, κατάφερε να προσελκύσει 90.356 θεατές στο πρώτο τετραήμερο προβολής της σε 209 αίθουσες σε ολόκληρη την Ελλάδα. Το εντυπωσιακό αυτό άνοιγμα φέρνει την ταινία στη κορυφή της λίστας με τα μεγαλύτερα ανοίγματα ταινίας Pixar στην Ελλάδα.

Η επιστροφή της Δήμητρας Παπαδοπούλου και του Θοδωρή Αθερίδη στις φωνές της Ντόρι και του Μάρλιν αντίστοιχα 13 χρόνια μετά το «Ψάχνοντας τον Νέμο», σε συνδυασμό με τις έξυπνες ατάκες και το χιούμορ συνηγόρησε στην επιτυχία του «Ψάχνοντας την Ντόρι» που έκανε μικρούς και μεγάλους να βουτήξουν στον πολύχρωμο ωκεανό και να ταξιδέψουν μαζί τους σε μια καινούργια περιπέτεια.

Κατερίνα Σιδηροπούλου

Οι πρώτες ταινίες ήταν τα κλασικά κινούμενα σχέδια της Disney. Έπειτα ήρθε η «Ελισάβετ» και τότε μπήκε δειλά στον κόσμο του κινηματογράφου. Ώσπου, στο πανεπιστήμιο ήρθε ο καλός βωβός κινηματογράφος και άλλα αριστουργήματα της έβδομης τέχνης. Και κάπως έτσι, ξεκίνησε ο κινηματογραφικός της εθισμός!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *