Ελληνικό ΣινεμάΘΕΜΑΤΑ

Απόδραση από τον εύθραυστο πλανήτη: Παρακολουθείστε την ταινια του Θανάση Τσιμπίνη μέσα από το The New Yorker

Η ελληνική μικρού μήκους ταινία του Θανάση Τσιμπίνη μπαίνει στη συλλογή “The Screening Room Video Series” του The New Yorker. Η βραβευμένη ταινία έχει ταξιδέψει σε πάνω από 50 φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο, όπως Clermont-Ferrand Short Film Festival, BFI Flare, NewFest, PÖFF Shorts, και πολλά άλλα.

Σε σκηνοθεσία και σενάριο του Θανάση Τσιμπίνη και παραγωγή της Marni Films και του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, η ταινία αφορά δυο άγνωστους μεταξύ τους άντρες που συναντώνται τυχαία, λίγες ώρες πριν καταστραφεί ο κόσμος από ένα μυστηριώδες, ροζ νέφος που έχει απλωθεί μέσα στην πόλη. Δεν υπάρχει τίποτα πριν τη συνάντηση τους και δε θα υπάρχει τίποτα μετά. Οι ήρωες βρίσκονται στον ενδιάμεσο χώρο και αποφασίζουν απλώς να ζήσουν, παρά τη βία που τους ασκεί ο χρόνος.

Τους δύο ήρωες υποδύονται οι ηθοποιοί Μιχαήλ Ταμπακάκης και Νίκος Λεκάκης. Μπορεί ο έρωτας να αποδράσει από τον εύθραυστο πλανήτη στον οποίο ζούμε; 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την ταινία πατώντας εδώ.

Κατερίνα Σιδηροπούλου

Οι πρώτες ταινίες ήταν τα κλασικά κινούμενα σχέδια της Disney. Έπειτα ήρθε η «Ελισάβετ» και τότε μπήκε δειλά στον κόσμο του κινηματογράφου. Ώσπου, στο πανεπιστήμιο ήρθε ο καλός βωβός κινηματογράφος και άλλα αριστουργήματα της έβδομης τέχνης. Και κάπως έτσι, ξεκίνησε ο κινηματογραφικός της εθισμός!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *