ΕΠΙΚΑΙΡΑ

«Fast & Furious 8»: Συγκέντρωση χρημάτων για το ίδρυμα «Πωλ Γουόκερ»

Η Universal Pictures και το Omaze οργανώνουν καμπάνια με τη συμμετοχή όλου του  καστ της ταινίας για χάριν της οικονομικής ενίσχυσης του ιδρύματος «Πωλ Γουόκερ».

Όσοι θαυμαστές κάνουν δωρεές, μπαίνουν στην κλήρωση για να κερδίσουν ένα ταξίδι για δύο, ώστε να δουν από κοντά τα γυρίσματα της ταινίας στην Ατλάντα και οι νικητές θα γνωρίσουν όλους τους ηθοποιούς της ταινίας και επίσης θα έχουν την ευκαιρία να δουν κάποια από τα καλύτερα αυτοκίνητα στον κόσμο, ενώ θα μένουν σε ένα τετράστερο ξενοδοχείο.

Μάλιστα ο σκηνοθέτης της ταινίας, Φ. Γκάρυ Γκάρυ σκοπεύει να φτιάξει μια τριλογία, όπου το «Fast 8» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Απριλίου του 2017, το «Fast 9» στις 19 Απριλίου του 2019 και το «Fast 10» στις 2 Απριλίου του 2021. Επίσης, όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα, θα δημιουργηθούν και πρίκουελς του «The Fast & Furious» γενικότερα.

 

Κατερίνα Σιδηροπούλου

Οι πρώτες ταινίες ήταν τα κλασικά κινούμενα σχέδια της Disney. Έπειτα ήρθε η «Ελισάβετ» και τότε μπήκε δειλά στον κόσμο του κινηματογράφου. Ώσπου, στο πανεπιστήμιο ήρθε ο καλός βωβός κινηματογράφος και άλλα αριστουργήματα της έβδομης τέχνης. Και κάπως έτσι, ξεκίνησε ο κινηματογραφικός της εθισμός!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *